- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OpenMediaVault
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- AliExpress tapasztalatok
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz BusinessGuy #47 üzenetére
Most miért kell meglékelned a hype vonatot?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
BusinessGuy
őstag
Gyerekek. Ez csak egy hangulatvideó amit a CDPR mindig megjátszik aztán a véglegesben Ciri nem így fog valószínű kinézni és a tudása sem ilyen lesz. Nem kell ebbe többet látni majd ha lesz valódi ingame tartalom vagy játékból eredő trailer.
-
myckey
veterán
válasz DeathAdder #42 üzenetére
winchester fivérek óta tudjuk, nincs lehetetlen...visszatérünk !
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
yanna
addikt
Tetszik! De miért ilyen rohadtul sötét szinte az összes játék?
-
Maxxy10
addikt
Van már külön topik?
-
Rony949
őstag
Egy ici-picit csalódott vagyok. Én úgy képzeltem el a folytatást, hogy visszaugrunk az időben, a witcherek aranykorához például, vagy oda, mikor már kezd lejtmenetbe menni. Választhatunk hogy mely witcher iskolában akarunk kezdeni, ez meghatározná a harc stílusunkat, saját karaktert kreálhatunk stb.
Én bírom Ciri karakterét, de Witcher 3-ban kaptunk már belőle eleget, illetve a 7 regényből 3-4 kb. ő róla szól, szóval én ennyi Ciri-ből már jól laktam, de ja egy kicsit biztonsági játéknak érzem én is.
De várjuk ki a végét, az biztos hogy kurva jó játék lesz, szóval ettől én nem tartanék.
-
k-adi
nagyúr
A Witcher 3-ban Ciri sokkal badass -ebb volt szvsz, mint itt. Vagy csak nekem tűnik úgy?
biztos vagyok benne, hogy a játék folyamán itt is erős lesz végül a karakter
nyilván ez egy játékmechanikai megoldás, hogy kezdéskor még gyengített a karaktert, hogy legyen kihívás, illetve elérendő erősségi célvalószínűleg lesz majd magyarázat arra, hogy az OP erejét W3 után hol hagyta el stb.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz FireKeeper #22 üzenetére
hivatalos discordon ha le mered írni hogy DEI, másodperceken belül megy a törlés, elég szürreális.
helyesen is... attól nem lesz DEI, mert női főszereplő van, főleg hogy a story szerint még értelme is van, hogy Ciri az Geralt borozgat otthon a szőlősben, idős is, stb... nem meglepő, hogy egy "soft reboot" van Cirivel
-
k-adi
nagyúr
válasz noPublicFG #12 üzenetére
aha
-
Hintalow
senior tag
válasz montana92 #31 üzenetére
De az is elég akció jellegű volt, de ott legalább lehetőség volt különböző stílusokat kialakítani. (persze soha nem lesz olyan komplexitású, mint egy csapatalapú izometrikus megállítható/kör alapú rpg)
Inkább attól tartok, hogy ilyen Dragonage Veilguard mintára nem lesznek értelmes párberszédek, mély sztori meg hasonlók sem.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
alcsa
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Witcher 3
Cirinek szép az arca.
Egyedi a harcstílusa.
S meg merem kockáztatni, hogy erősebb mint Geralt.Witcher 4 (trailer)
Ciri arca kissé csúnyább. (Lehet van egy 20 éves időugrás, de ezt majd modokkal lehet javítani )
Cirinek ugyan az a harcstílusa, mint Geralté, csak gyengébb és lomhább. Varázslatok (jelek) tekíntetében isPersze tudom, ha a Wircher 3-as Cirit boostolják a füvek próbájával, akkor nem lenne kihívás a játékban.
-
myckey
veterán
AC ODYSSEY, Női főhőse, mai napig egyik legjobb...De a Hellblade: Senua's Sacrifice ...vagy a Plague Tale is faxa.
Hogy a Beyond Good & Evil-t meg se emlitsem. v. Lara Croft...[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Micsurin
nagyúr
+++1
Érdekes a CP2077 full jó volt női V-vel, tök természetes volt ahogy pl az AC Odyssey is Kassandraval volt természetes. Ellenben az Outlawson még egy Harrison Ford féle Han Solo sem segített volna.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Hintalow
senior tag
Én inkább csak attól tartok, hogy a modern irányvonal szerint ez is csak egy szerepjátéknak hazudott gombpüfölős akciójáték lesz.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
myckey
veterán
nem erdekel a nem...legyen jo a jatekelmeny, meg a többi
-
Micsurin
nagyúr
...sokan az Indyre is rögtön fújnak mert az egészbe jutott egy darab woke karakter.
Mikzöben végig csöpög a játék az eredeti filmek hangulatától. Őszintén már megértem ha a DEI / woke szavakra a chatbot azonnal kalapáccsal válaszol Discordon. A sok önjelölt SJW mindkét oldalról kezdi marhára túltolni, lassan idegesítőbbek mint maga a DEI jelenség.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nubreed
veterán
Cyberpunk 2077 -nél iszonyatosan jól működött a női V, az a játék egyszerűen vele volt teljes, ha male V-vel mentél érezted, hogy nem teljesen kerek valami hiányzik. A 4-5 végig játszásomból csak egyszer volt male, az összes többi female V volt. De itt a Witcher 4-nél egyelőre semmi ilyet nem érzek, Ciri ide vagy oda. Jó tudom, ez még csak a legelső trailer, majd várjuk meg a többit meg a gameplay trailereket, talán abból több kiderül. De ez így elsőre nem fogott meg. És igen, én is azt vártam, hogy teljesen új karakterek lesznek.
Nem tudom mennyire jogos a DEI bélyeg, az a baj, hogy eljutottunk oda, hogy mind két tábor a végletekig van már triggerelve. Én a based emberek sorát gyarapítom, de egyelőre egy trailer alapján én még nem vonnék le végletes következtetéseket.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
FireKeeper
nagyúr
puding próbálja az evés, de egyelőre nekem ez nem tűnik nyerő lépésnek. reméltem hogy túl tudnak lépni a korábbi szereplőkön és teljesen újak lesznek egy új sztoriban, de úgy látszik a biztonsági játékra mennek - bár biztonságinak amiatt nem nevezeném hogy már most nagyon vegyesek a reakciók. hivatalos discordon ha le mered írni hogy DEI, másodperceken belül megy a törlés, elég szürreális.
jah és mondom ezt úgy hogy alapvetően nincs bajom női fő karakterekkel, pl egyik kedvencem a Horizon.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
kicsako
őstag
Random gaming oldalakról:
Well according to CD Projekt’s CEO, the team expects to have The Witcher 4 out before the end of 2027 – at the latest.
CD Projekt Red is considering a PC-only release for The Witcher 4 to prevent issues similar to Cyberpunk 2077’s troubled launch.
-
Micsurin
nagyúr
Emlékeim szerint a Bárós résznél is volt azért a gatyában még ha neki is ugrott.
Valamint ha főkarakterrt akarnak belőle csinálni akkor kell itt nerfelni rendesen... senki sem egy Superman játékra vágyik.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nubreed
veterán
A Witcher 3-ban Ciri sokkal badass -ebb volt szvsz, mint itt. Vagy csak nekem tűnik úgy? Pl. itt a trailerben ezek az ijedt reakciók, mint aki majd összecsinálja magát, mintha totál kezdő lenne, aki az első low-level szörnyének a legyakására készül.
Amúgy meg azt hittem male protagonist lesz megint, most megleptek ezzel, nem jó értelemben. Cirit imádtam a 3. részben, de nekem itt főszereplőként egyszerűen nem jön át.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
myckey
veterán
Várom a kesobbi anyagokat...remelem nem lesz olyan downgrade, mint amit a harmadik kapcsan tapasztaltunk.
Jöhet !
-
senior tag
Ezek szerint a Witcher befejezés lesz a kánon része!?
plus ça change, plus c'est la même chose
-
Sirandrish
legenda
Lassan el kéne kezdenem a 3at
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Micsurin
nagyúr
"the ritual works" - hold on. Alávetették a füvek próbájának?
03:27 - potionVisszaszívtam, csak tudják megmagyarázni a füvek próbáját és kérem az előrendelést.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Bejött a Ciri pletyka... kár. Azon kevés hülye egyike vagyok akinek a 3 megvan GOG/Steam/Switchen is kijátszva. Azt hiszem a 4 nem sok vizet fog nekem zavarni... maradok a képregényeknél egy jó időre úgy látszik.
-
rubkrisztian
csendes tag
Csak ne legyen Ciri egy unszimpatikus karakter ennyit kérek csak
-
Maxxy10
addikt
2026/27-re tippelnèm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W Super Ultrawide Gamer Monitor! 49"/5120x1440/Nano IPS/144hz/G-sync-Freesync/Type-C/HDR/
- RTX 2070 Super/i5-9600K konfig
- Eladó Surface Pro 5 - hibás, de működő akksival (gyári Windows-al)