Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz assemble #21484 üzenetére
Szerintem már benn van a köztudatban. Csak nyitott szemmel kell járni. Elképesző mennyiségű nagyfelbontású zene van fenn a neten. Az meg, hogy iphone-non meg itunes-en felnevelkedett nép nem tud róla az meg az ő bajuk.
Ez kb. olyan mintha valaki azt, mondja vesz egy érintő képernyős telefont. De nem érdekli milyet. Amit a boltban adnak. Más meg megnézi a specifikációit és úgy választ.
Én nem értem, hogy szerintem miért lenne klaszisokkal jobb mint a ma kapható nagyfelbontású zenék lejátszására képes legtöbb lejátszó?
Egyelőre marketingfogáson kívül semmi nincs az aszalon. Konkurencia meg van. Nem kicsi!Szóval aki jobb hangminőséget akar annak már most bőven van választék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Félbehajtva is hatalmas lesz az iPad Fold
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 8GB - REJTETT HDMI PORTOS- AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 8GB - DVI PORTOS - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
- iPhone se 128gb vadonatúj, bontatlan
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest