Aktív témák

  • Sil

    senior tag

    válasz escie #1255 üzenetére

    middlemouse.contentLoadURL: ha ez true, akkor a középső egérgomb megnyomására betölti azt az oldalat, ami épp a vágólapon van. Alapból ez false Windows alatt, és true, ha Linuxot használsz. (Azaz ha ez neked alapból true - ha nem vastagbetűs -, akkor nyilván Linuxod van.) Viszont ha ez true, akkor nem fog működni a böngészőlapok bezárása a fülre középső egérgombbal való kattintással.

    middlemouse.paste: ez szintén Linuxon alapból true, Windows alatt alapból false. Ez azt csinálja, hogy ha egy szöveges mezőben vagy, és középső egérgombbal kattintasz, akkor beilleszti oda a vágólapon levő szöveget.

    Szóval az első tényleg tud valami hasonlót, csak épp még hiányzik hozzá egy olyan cucc, ami a kijelölt szöveget automatikusan a vágólapra másolná... (pl van egy clipboard.autocopy kulcs is, az nyilván valami hasonlót csinál, érdemes lenne megnézni).

    Ja, és persze nyilván neked a keyworld.URL az alapértelmezett értéken van, azaz ha nem URL címet írsz be a címsorba, akkor a Google I'm Feelin' Lucky keresését használja (nekem pl ez sima Google keresésre van állítva), ezért ugrik a legelső találatra.

    A kiterjesztések kikapcsolása után ugye újraindítottad a Firefoxot? (egyébként használhattad volna a Safe Mode-ot is ehhez, ha így indítod a Firefoxot, nem fognak betöltődni a kiterjesztések.)

    [Szerkesztve]

Aktív témák