Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz pibácsi #68148 üzenetére

    A radír a nem kitörli a szabályt, hanem a legutóbbi mentett (lakatkattintás) óta eltelt változásokat vonja vissza a metés állapotáig, míg a listából való törlés kitörli az amit akarsz törölni.
    Részletesebben: van egy állapot, és van egy oldal.
    Az oldalon villámzol. Menteni nem tudsz, visszaradírozni nincs mit, ha kilépsz, vagy oldalt frissítesz az alapállapotod marad. (útban van valami... á nincs mögötte semmi)
    Az oldalon pipettázol. Lakattal menteni nem tudsz, radírozni sem. Ha kilpész vagy oldalt frissítesz -mivel a pipettázás egyértelmű mentés- az állapotod mentett lesz. Ebből törölni a my filtersen belül lehet. (útban van valami, zavar, el onnan, nincs ott többé)
    Vissza alapállapotra.
    Ha az oldalon megnyitott ublockon belül látszódó, betöltött elemek (more gombra a villám melletti oszlopok) szűrését bizgeréled, akkor az időszakos állapot. kikapcsolással elvész, de oldafrissítésre megmarad. Megjelenik a lakat állandóra menteni, megjelenik a radír visszavonni a bekapcsoláskori/előző mentés utáni alapállapotra. Ha valamit elmentettél, és törölnéd akkor ez a my rules fülön visszavonható. (Ez való arra, hogy adott oldalon/ böngészőben ne töltsön be semmi twitter, semmi facebook. Ha zavaró akkor semmi youtube, stb.)

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák