Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

nagyúr

válasz -Mosquito- #52163 üzenetére

De most erre mit vársz tőlem?:D Nem oda találták ki, és nem azért vetted, hogy
    napi 25 km-t menj vele, hanem simán elgurulsz vele a halál faszára, meg vissza:
    ha erre van ingerenciád, akkor számodra ez az ideális választás.:K Nekem meg
    nem "nyafogás" miatt nem kéne! Egyszerűen számomra, az én motorhasználati
    szokásaimhoz nem passzolna egy ilyen dög... Viszont az egyáltalán nem zavar,
    hogy Te a városban is használod - nem akarlak meggyőzni, hogy vegyél robogót!

Tudom, hogy a tuning T-Max igazi szopóroller lehet, ezért sem vettem meg.:R
    Ja meg azért, mert nincs hirtelen csak brahiból eltapsolható 1,5 MFt-om LOL.:D

Ja hát vezetni is tudni kéne, ez tény, de a GP800 megint egy olyan dolog, hogy
    akkor már T-Max. Nyilván, 800-as jobban gyorsul, de egy szint fölött kit érdekel.
    És továbbra is: a városba minek nekem egy akkora motor... (Igen, még a T-Max
    is overkill, csak ha neadjisten néha gurulok országúton, akkor nem rossz, hogy
    a robogók között a legjobb felfüggesztéssel rendelkezik: szinte már nagymotor.)

Ui: a Maja klub elnökének sem Majája van már, hanem T-Max: vajon miért?:C
    600-as sport géppel aztán tényleg értelmes dolog lenne munkába járni.* Eddig
    azt hittem, hogy nem vagy robogóellenes (hiszen neked is voltak nagy gépeid),
    de most már kezdem azt hinni, hogy az vagy: oké, legyél! Nekem megfelelnek
    a szopórollerek. Csak legközelebb figyelek rá, hogy inkább egyben adjam ki a
    vételárban azt a többletköltséget, amit egy lerugott olasz import apránként visz.
    Azért amikor gurultunk, nem kellett volna 140-nel csapatni az ütött felnimmel...
    Egy durrdefekt, és már nem irogatok itt. Ja és első fékem sem nagyon volt...:U

*: mielőtt megszólal HGabor89: nem csak arra használja, hanem pályára viszi.
    Oda meg vicces lenne kimenni robogóval, főleg egy lerúgott 250-essel.:))

Bocs az OFF-ért.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák