- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megbízhatóbb működésre gyúr a Wi-Fi 8
- Windows 10
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- DIGI kábel TV
- Crypto Trade
- Elveheti az USA a Chrome-ot a Google-től
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Milyen program, ami...?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Telefon váltás elött vagyok, eddig csak Snapdragon procis telefonjaim voltak és MediTeK 8100 milyen egy Snapdragon 870 után mert jelenleg egy Poco F3-s készülékem van, és nagyon szemezek a Motorolla Edge 40-s telefonnal.Köszönöm Szépen.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Sziasztok nekem is megjött a telefon és egy olyan kérdésem lenne hogy a volte-t hol tudom beállítani?
Sehol sem találom.
Köszönöm szépen.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Beszéltem a Yettellel és egyszerűen leráztak, hogy maga a készülék nem támogatja a VoLTE-t.
Viszont a rejtett menüben bentvan.
Úgy hogy ötletem sincs.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz sniper112 #444 üzenetére
Szia.
Kétszer is Beszéltem velük és a válasz pedig ez volt.
Yettel kínálatában a Motorola Edge 40 nem szerepel így a VoLte és WoWifi sem működik.
Motorola készülék egyedül a G23 -s van náluk azon megy.
Nem tudunk mást csinálni mint reklomálni és ütni az asztalt, hogy mielöbb javítsák a hibát.
-
Scooter74
őstag
válasz domper2015 #454 üzenetére
Nem a Motorolával van a baj, hanem a szolgáltatóval. Ugyanis yettel kínálatában nincs ilyen készülék és így nem is támogatja.
T-nél és Vodánál kapható a telefon így ők támogatják VoLTE és Wowifi szinten.
Ennyi az egész.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz domper2015 #457 üzenetére
Nekem egyedül csak a VoLte hiányzik, mert munkára használom a telefont és amikor beszélek akkor nincs net.
Valamit kezdhetne a Yettellel, ezzel a problémával.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Sziasztok van elérhető frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- Honor 200 5G vadiúj, 2-év gyári garanciával, dobozában +töltő szett+ fólia+ számla,garancia!
- IPhone 13 mini gyári független új akku megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság számlával
- Eladó egy Huawei Mate 50 pro Dual 8/256 + GT2 okosóra + sok ajándék
- iPhone 15 / 256GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (218)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest