Új hozzászólás Aktív témák

  • bodorjanos

    aktív tag

    válasz csabisoft #10296 üzenetére

    Szia!

    A kacsa féle változat van fent. Egyelőre sokkal jobban teljesít, mint a 4.1.2. Sokkal kevesebbet van ébren a teló és sebességben is egyelőre nagy különbséget veszek észre, bár azért ez sem rohan ki a világból :)

    Első benyomás rendben. BT-t és FM-et nem használok és a fényképezés is ritka, de az látszólag működik, bár az autófokusz mintha nem lenne 100-as benne, de két kép elkészítése után azért erről nem nyilatkoznék teljes meggyőződéssel :)

    Sajnos a zavaró RIL hiba nem múlt el, ami rohadt bosszantó, de ez gyanús, hogy valami komolyabb bug lesz, mert eddig a gyári rom óta mindegyikben nagyon hamar előjött :( Tegnap azt tapasztaltam, hogy amíg a melóhelyemen volta, nem volt probléma, de ahogy elindultam haza és más cellába kerültem, onnantól előjött a hiba, szinte rögtön. Ma is kipróbálom, hogy napközben bekapcsolva hagyom és várom, hogy meghal e a hálózat vagy sem...

    Különben egy 3g->2g átkapcsolással helyrejön a hálózat, azaz nem kell teljes telefon restart. Komolyan, lelke van ennek a telefonnak :)

    Ha csak 2G van hálózattal, akkor nem jön elő a hiba. Gyári romokkal nem produkálta ezt, úgy 1 éve kezdte, de akkor se friss telepítéskor.

    SIM kártya hiba szerintetek előidézheti? Más telóban rendben megy ez a kártya 3g-vel.

    Üdv,
    János

Új hozzászólás Aktív témák