Aktív témák

  • Lacopapi

    addikt

    válasz Jaffa75 #27284 üzenetére

    Ugyan nem értem egészen pontosan az eszmefuttatásod miértjét,azért válaszolok. Nem arról van szó,hogy nem kell becsülni a "konyhások" munkáját,hanem arról,hogy anélkül is lehet élni. Mi több,rengeteg embernek nincs tudomása ezekről a dolgokról,de ettől még nyugodtan és megelégedéssel használja a telefonját. Itt nagyjából vagy kétszáz ember forog,többnyire ugyanazok,tehát ezzel be is zárul a kör,ezen túl van a normál felhasználói társadalom,aminek tagjai vettek egy telefont és használják. Lehet,hogy meglepő,de a 2.2 éppen elegendő arra,hogy a telefont rendeltetésének megfelelően kezeljék és aki nem tud többről,annak nem is mezítlábas.
    Sokan még így is a stock romokra esküsznek és egyre inkább én is ebbe az irányba hajlok, igaz némi módosításokkal azért...
    Ez pedig azért alakult ki bennem,mert nem látok akkora különbséget,mint amekkorát belemagyarázunk. Arról nem is beszélve,hogy a stabilitással bizony gondok vannak (tisztelet a kivételnek),no meg a foltozgatások is egyre rosszabb eredményeket hoznak.
    Ez magánvélemény,saját tapasztalatokon alapul,nem kell cáfolni,mindenki azt gondol amit akar :DD

    Ja ,az IGO tökéletesen fut a Defy-on....

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák