Aktív témák

  • tzl

    senior tag

    válasz Lacopapi #14165 üzenetére

    Az, hogy a zöld állítólag rejtélyes hibákat okoz, nem tény. Az sem tény, hogy defy+ romot nem érdemes rá feltenni, mert igazából froyo marad, sőt, ennek épp az ellenkezője tény, vagyis attól, hogy régebbi kernelt raksz alá, attól az még Gb marad, pont annyira, mintha bármely más kernel kerülne alá. Nem hátrányos helyzet az, hogy egy adott telefonra nem tudod teljesértékűen feltenni másik telefon szoftverét.
    A csökkentértékű megjegyzés pedig nem neked szólt elsősorban, hanem azoknak, akik szerint az eltérő kernel miatt a Gb valójában nem is gb, hanem froyo.

    Megjegyzem, nekem is Soc kamerám van, mégis Gb fut a telefonomon, most éppen wiui, előtte cm. A defy+ rom és ezek közt az android verziójában nincs eltérés, mindegyik 2.3, a különbség a gyártóspecifikus részekben van, mint pl. A blur, de a kernel, megint mondom, ezt nem befolyásolja.

    Csak a példa kedvéért, pl. Az ubuntu 11.10 (de mondhatnám bármelyik másik Linux disztribet is) 2.6.39-es kernellel jön ki. Vannak olyan hardverek, amik ez alatt nem működnek, úgyhogy van, aki régebbi kernellel használja, mert adott hardver 2.6.33 alatt még működött. Az eltérő kerneltől még ugyanúgy 11.10 marad az az ubuntu, mert a kernelen kívül minden más adott, pl. Libcups2 függvénytár van benne és nem a korábbi libcupsys.

Aktív témák