Új hozzászólás Aktív témák

  • Dictator^

    veterán

    válasz banhammer #3301 üzenetére

    Február 28. -án kötötték be, azóta kb 2x5 percig volt gond vele. Az egyiknél a TV ment el 5 percre, másik 5 percnél meg a Net.
    Azóta semmi, tökéletesen megy, a net hozza a várva várt sebességet, a telefon mint írtam, 1x felmondta a szolgálatot 5 percre, azóta kiválóan megy (család többi része ül rajta azért rendesen (digifon 500)).
    TV részéről sokat nem tudok mondani, az Én TV-men csak analóg tuner van, messziről tűrhető az adás, lent van a Humax SD box, egy HD Ready LG TV-n, analógnál sokkal jobb, élvezhető (akadásmentes, néha volt egy egy akadás, bár szerintem a lenti kábelezés lesz az oka, ha hozzáérek a boxhoz azonnal leáll az egész, majd újrakábelezem szerintem).
    12+ évig volt UPC (net csak 2005ben lett), nem bántam/bántuk meg a váltást. Hozzáteszem, gusztustalan árakat fizettünk, párszor szállt el a netem de a sebességet 90%-ban hozta. Az SD Boxos TV-zés gusztustalanul szar volt, nem volt olyan nap, hogy normálisan, akadásmentesen menjen az adás rajta. (3 szerelő cserélt kábel, elosztókat, fejeket, amit el lehetett képzelni, onnantól már leszartam és nem telefonáltam nap mint nap).
    A telefon jó volt, azzal nem igen volt próbléma.

    Árban több mint a harmadával fizetünk kevesebbet...

    [ Szerkesztve ]

    És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Új hozzászólás Aktív témák