Új hozzászólás Aktív témák

  • #25741824

    törölt tag

    Sziasztok!

    Visszaolvasgattam itt, látom sokan panaszkodnak a 4Gre, én is egy csalódott ügyfél vagyok szinte ugyanazt tudom leírni mint amit már itt mások leírtak, én is rendkívül gyengének találom a térerőt, illetve a jelerősséget. Tőlünk kb 100m-re látótávolságban van egy Telenoros mobiltorony és míg 2Gnél és 3Gnél maximális a térerő kijelzés, addig 4Gnél csak 1-2 egység az ötből. Van rajta 4G antenna, ügyfélszolgálattól tudom.

    Aztán ha épp nem a "torony tövében" vagyok, hanem mondjuk bemegyek a városba egy boltba vagy egy házba akkor eltűnik a jel és csak 2G lesz. Vidéken, falvakban, vagy falvak között, ott aztán csak egy egységnyi térerő van az ötből kültéren ha van, de általában a telefon automatikusan visszavált az erősebb 2Gre.
    Azt nem tudom kipróbálni hogy 4G üzemmódba kapcsoljam a telefont, mert ezen csak olyan van, hogy 4G/3G/2G, olyan hogy csak 4G olyan nincsen, de józan paraszti ésszel ott már valami nem jó, hogy kényszeríteni kelljen a telefont hogy ne szakadjon le a jelről!

    Feleségem telefonján is ugyanez a helyzet, nem tudom miért kellett ezt a technológiát bevezetni ha nem tudták normálisan megcsinálni, inkább fejlesztették volna országosra a 3Gt.

Új hozzászólás Aktív témák