Új hozzászólás Aktív témák

  • barpici

    csendes tag

    Sziasztok!, 4 hónapi filózás után sikerült beugranom egy flottába. Én a mobilflottak.hu -t választottam egy bizonyos flotta miatt ami náluk MT néven fut. Van ugyanez a flotta máshol is más néven, de itt egy Zsolt nevű úriember volt a legszimpibb és adta a legjobb ajánlatot.

    Azért esett erre a flottára a választásom, mert nincs hűségidő. Perc díjak jók, másodperc számla, mindenhol lebeszélhető stb. Most nem írom le a teljes tarifát, ha érdekel valakit lekérhető. Csak céges.

    Számhordozás brutál nyögős volt, az én számomra megjött az engedély sms-ben, majd amikor bejelentettem, hogy a feleségemére nem, kaptam egy sms-t a már engedélyezett számomra, hogy nem engedélyezik!!!??? A T-mobil volt, ahol rosszul írta az irányítószámomat, majd amikor szóltam, hogy az rossz és javítsák ki, átírták az összest a rosszra. Hordozás után nem kaptam meg az SMS-eket de csak Vodafone-ról küldve. Kiderült, hogy a Vodafone nem frissített valamit, de ez 6-6 beszélgetés a szolgáltatókkal és fenyegetőzés és hibajelentés után, nagy nehezen. És még tudnám folytatni.

    Zsolt a mobilflottak.hu -tól végtelenül türelmes és kedves volt. 100%-os „Amerikai” kiszolgálást kaptam, igaz ezért fizetnem kellett. A sok szolgáltatói szarakodás közben még a közvetítő cég tulajdonosa is felhívott, hogy miben tud segíteni. Zsolt rugalmas volt, látszott, hogy nem először csinálja. Úgy talált ki mindent, hogy az nekem a lehető legolcsóbb legyen, nem volt egyszerű, 6 számról van szó, különböző szolgáltatók, feltöltős és előfizetéses, magán és céges. Mint szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok, merem Őt ajánlani. Supportot válalt és ezt tartja is. Mindig visszahív ha kérdésem van és nem értem el.

    Azóta egy tört havi számlám megjött, minden ok. Kérdeztem Zsoltot az októberi változásokról, egyelőre megnyugtatott t-mobile oldalon. De mivel ez a flotta nem hűségidős, annyira nem is érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák