Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo0007

    tag

    Érdekes ez az egyesületi flotta.

    A tagdíj fizetésével nem lehet taggá válni, csak "pártoló taggá". a kettő közötti lényeges különbség, hogy az ilyen tagok nem szólhatnak bele az egyesület dolgaiba.
    Az egyesületi forma választását gazdasági társaság helyett jórészt csak adóoptimalizáció indokolhatja.
    A tarifák elérhetőek regisztráció után, ami nekem túl szépnek tűnnek hogy igazak legyenek gondolva pl. a katolikus flottára (akik nem hiszem hogy annyira rosszul alkudnának) vagy más már régen működőekre. Kérdés hogy egy teljesen új flotta kaphat-e ennyivel jobb percdíjakat?
    A tagdíj fizetése előtt csak egy tájékoztató érhető el a flottákról, nincs rá semmi garancia hogy ezek valóban léteznek és ha léteznek akkor 2 hónap múlva is ezen tarifákon lehet majd telefonálni.
    Az EDC kártya max papíron érhet 10 e ft-ot, számtalan egyesület és klub ad ugyanilyen kártyát potom éves tagdíjakért, amely tagdíjakért más szolgáltatást is kapnak a normál tagok.
    Az MLM alapú beszervezés az egészet komolytalanná teszi, és mivel nincs semmi bizonyíték a tarifák létezésére, ezért nem lehet kizárni hogy valós termék nélkül csak egy "lapján álló háromszög"-játékról van szó.

    A fentiek alapján mindenki szabadon dönthet.

Új hozzászólás Aktív témák