Új hozzászólás Aktív témák

  • club1

    veterán

    Urak ez annyira magyaros, ilyenkor szégyenlem magam, hogy én is ide születtem! Bedőlt egy nem teljesen legális kiskapu, erre rögtön megjelennek kiskaput ki nem használó kárörvendők, és az azt kihasználók különböző, de igen jellemző altípusai, akikre nagyjából jellemző, hogy semmilyen felelősséget nem éreznek a kiskapu használatával kapcsolatban, aki pedig igen, végig azon spekulál, hogy lesz-e hurok a nyaka körül emiatt és abból hogyan tud a legjobban kibújni.
    Gondolkozzatok el mielőtt hozzászóltok, ez egy nyilvános fórum, semmi értelme szétoffolni és magatokat égetni/lejáratni.
    A szerény véleményem pedig az, hogy érdemes lenne megnézni, aláírtatok-e az előfizetéssel kapcsolatban olyan papírt amiben a szolgáltató követelhet tőletek visszamenőlegesen bármit is. Ha nem, akkor maximum az lesz a bünti, hogy kisorolnak benneteket a flottából, ha igen, a megadott határidőig csomagot kell váltani és kész.
    Aki pedig aláírt két évet azt már nem is minősíteném, mert akkor bekerülök az általam leírt "tipikusan magyaros" kategóriák közé, amit nagyon nem szeretnék ebben a helyzetben.

Új hozzászólás Aktív témák