Új hozzászólás Aktív témák

  • stefi68

    addikt

    Háááát én nem tudom, hogy csak vidéken van így, vagy más üf.szolgálati irodáknál is, de úgy kell minden infót kihúzni az ügyintézőkből, mert maguktól nem mondanak el semmit.

    Nem is olyan rég írtam, hogy két flotta között vacillálok. Az egyik T-Mobil, a másik Telenor.
    Mindkettőnél voltam. A Telenor-os semmit nem tudott mondani az adott flottával kapcsolatban, a T-Mobil-nak teljes rálátása van a flotta tarifákra (piros pont).

    Amikor eldöntöttem, hogy a T-Mobil-os flottát választom bementem hozzájuk, hogy szerződést kötünk (előtte persze egyeztettük a feltételeket). Valahogy eszembe jutott ez a kapcsolási díj dolog és az utolsó pillanatban rákérdeztem.
    A válasz az volt, hogy szerinte van kapcsolási díj (persze ezt nem tudta biztosan), ami úgy 5 Ft körüli hívásonként.
    Na akkor ott majdnem elborult az agyam. Már nem az az 5-600 Ft számít havonta, de akkor is. Háromszor voltam náluk, kiveséztünk mindent (havídíj, lebeszélhetőség, percdíj, hűség stb.) és egy apró megjegyzésként sem kerül szóba a kapcsolási díj. Még az ügyintéző azzal védekezett, hogy "az van mindenhol nem?"

    Ezután, mivel az ügyintéző még mindig nem volt képben a csatlakozás menetéről és kérte hagy telefonáljon utána 1-2 dolognak, átmentem a Telenor-hoz.
    Ott is rákérdeztem mi van a kapcsolási díjjal. A hölgy arról tájékoztatott, hogy "Á, ezeknél a flottáknál nincs ilyen, csak a lakossági csomagoknál."
    Nos nekem nem volt annyira meggyőző. Főleg azután, hogy az adott flotta konstrukciókról semmilyen információval nem tudnak szolgálni. Nem azért mert nincs benne a gépükben, hanem azért mert elmondásuk szerint nem névvel vannak nyilvántartva (mint pl. Zöld Kft. flotta), hanem úgy hogy pl. BZKLM-10F flotta. És itt még tényleg segítőkész is volt a hölgy, még a monitort is felém fordította, hogy megmutassa. :F

    Azért el kell hogy mondjam még, hogy mindkettő zárt BM-es flotta és ilyen információkat még a flottakezelőtől sem tudok beszerezni, egyrészt mert viszonylag friss (decemberi) konstrukció mindkettő, másrészt meg nem találni olyan embert aki ilyen mélységekig rálátna a dolgokra. :W

    Szóval hozzátok fordulok, hátha tudtok érdemi infóval szolgálni a T-Mobilos és a Telenor-os flottákkal kapcsolatban a kapcsolási díjról.

    Köszi előre is!

    ◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

Új hozzászólás Aktív témák