Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronyman

    aktív tag

    Sziasztok!

    Ma szembesültem a kedves vodafone flotta módosításával. A mobilos programom segítségével szoktam követni a számlámat. Azt tapasztaltam, hogy ugye még lebeszélhető összegem lenne, de már van az előfizun felüli díjam is ami gondolom a voda hálózatán kívülre menő hívások miatt van. (smst nem küldtem). Mivel a számla anyámékhoz megy, megkérdeztem küldtek-e valami levelet a csekken kívül. Ma meg is kaptam tőle a papírt, hogy változik az ASZF a flottásoknak.Azt is olvastam, hogy október 1-ig kellett volna nyilatkoznom, de ugye ezt már elmulasztottam. Persze az is le van írva. hogy automatikusan nem minősül elfogadásnak ha nem nyilatkozom.

    "A nyilatkozattétel elmulasztása csak akkor tekinthető ráutaló magatartással történő elfogadásnak, amennyiben ebben a Felek az egyedi előfizetői szerződésben előzetesen megállapodtak. Vita esetén a Szolgáltatót terheli annak bizonyítása, hogy a módosításról az Előfizetőt az előírt módon és időpontban értesítette.
    Az Előfizetői Szerződés szolgáltató által kezdeményezett módosítására vonatkozó ráutaló magatartással történő elfogadását jelenti különösen az előfizetői szolgáltatás, illetőleg előfizetői szolgáltatás megváltozott feltételrendszer szerinti igénybevétele, vagy az Előfizető megfelelő értesítését követően megváltozott és számlázott díjak Előfizető általi megfizetése."

    Na akkor most hogy is van ez?

    Nem nyilatkoztam -eszerint még nem fogadtam el ezt a módosítást, de mivel a második bekezdés azt mondja, hogy ráutaló magatartásnak minősül az is hogy "előfizetői szolgáltatás megváltozott feltételrendszer szerinti igénybevétele". Használni viszont használom október 1 óta is a telefont.... szóval nem értem, hogy most akkor mi van.

    Mit tehetek ilyenkor? Felmondhatom a szerződést október 1 után is ha még elvileg lenne hűségem 2014.03.30-ig?
    Jelenleg MKH flottában vagyok 500Mb internettel. Átlagban 5-6000Ft között van a telefonszámlám.([link]

    Tudtok helyette valamit ajánlani?

    U.i.: Bocsánat, ha volt már róla szó, csak munkahelyen vagyok és nem tudok most sokat visszaolvasni. Emellett baromira idegesít a dolog, ezért bátorkodtam írni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák