- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Aktív témák
-
uratti
tag
Hali
Hogyan lehet leszedni egy MMC kártyáról a kódot?
ha valaki tudja kérem segitsenAláírtam
-
uratti
tag
pls?
Aláírtam
-
uratti
tag
pls
Aláírtam
-
uratti
tag
Tud valaki segiteni itt szenvedek a 6230ammal 128as rs-mmc kártya volt benne és nem kért kódot semmi, szoftvereztettem a telót kártya nélkül prsze és mikor berakom már megsem nyitja a kártyát mert kódot kér,
mi lehet a gond valaki tudja az irjon!!!
kösziAláírtam
-
Ganger
aktív tag
Amúgy egy ügyfélszolgálatot is hívhatsz, már ha hivatalos módon szoftverezteted, ezt szoftverfrissítésnek veszem amúgy, de javíts ki ha téves következtetéseket vonok le.
[Szerkesztve]Repül a rohadt gép ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál meg
-
uratti
tag
simán semilyen telóban kártya olvasóban sem tudom használni a kártyát egyszerüen jelszó lett rajta de hogyan? azt nem vágom mikor én nem tettem rá
segitsetek ha tudtok valami konkrétat vagy progit amivel le lehet szedniAláírtam
-
HoneyBunny
csendes tag
Sziasztok!Az Én problémám nem kapcsolódik ide,de rem vki tud segíteni!Sony EricssonK508i telóm van és lelassult.Honnan tudnék egy szoftvert letölteni,h újra gyors legyen?Vki segítsen....
-
PEPE85
senior tag
Üdv mindenkinek! Fogjátok fel úgy, hogy uratti (honnan jött ez a név?) sétált hazafelé és talált egy rs-mmc kártyát az egyik bokor tövében. Az 1000Ft-ost is felveszitek, ha a földön van és nincs gazdája, nem?
Hogy ne csak OFF-oljak: Egy nálam jobban hozzáértő úrtól hallottam, hogy ha belhelyezel bármilyen MMC kártyát egy 9210 vagy 9210i kommunikátorba, akkor kód nélkül le tudod formázni, mert abban nincs benne ez a védelem(9500-val nem megy). Az adatok elvesznek, de legalább tudod használni a kártyát utánna.
Kellemes ünnepeket mindenkinek, este már szent este!Watch 4k movies with Netflix :)
-
Blazius02
csendes tag
Sziasztok !
Nekem is van egy 6600 - ás telefonom. Sajnos nekem is lezárta a kártyát és nem tudom kinyitni. Valamilyen jelszót kér. Abban az esetben, ha valakinek sikerül kinyitni írjon nekem is mert sajnos nélkülözhetetlen adatok vannak rajt. És semmilyen kodot sem fogad el.
Várom a választ.Blazius
-
Blazius02
csendes tag
válasz musclemuseum #20 üzenetére
Szia !
Sajnos nem találtam meg a c:\system\mmcstore könyvtárat sem a rename.txt - t. Ezért a jelszót sem.
De abban az esetben, ha találsz valamilyen trükköt kérlek írd meg.
Köszönöm:
BalázsBlazius
-
musclemuseum
aktív tag
válasz Blazius02 #23 üzenetére
Bocsi, asszem elírtam.
A system könyvtárban egy kiterjesztés nélküli mmcstore nevű fájlt kell keresni (rejtett elvileg), és azt ha lehet megnyitni, ha nem engedi, akkor átnevezni (rename) szövegfájl kiterjesztésűvé (txt).
Egyebet nemtokelmondani.People always talk about the weather...
-
PrinczA
őstag
Itt volna egy kis problémám: [link] , ha tudna vki, kérem segitsen!
-
MODERÁTOR
A témát zárom, mert több azonos topik is van.
Folytassuk itt: [link].
Köszönöm.Xiaomi 13T
Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest