Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz #79335424 #8543 üzenetére

    Erre még válaszolnom kell, különben az marad meg, hogy itt kispályázok 3 lángos áráért! :) Szóval én úgy látom, hogy itt az első kérdés az, hogy vajon inkorrekt eladó-e az, aki nem írja ki, hogy megabit, hanem azt írja, hogy Mb, ill. hogy épeszű dolog-e ebbe belekötni. Szerintem nem, akkor sem, ha más oldalról indokolható lenne az ellenszenv, mert akkor meg azzal kell előjönni.

    "Értem az elvet, csak sztem ez esetben a "csúcsminőségnek" nincs összegben kifejezhető megkülönböztetése. Te is 1-2 ezres nagyságrendet írtál, és egy ASIX chipes adapter is ugyanez az árkategória. Vagyis amennyiért megvenné tőled vki azt az adaptert, ugyanannyiért hozzájuthatna egy olyanhoz, ami 10x akkora átviteli sebességre is képes. Na, ezért lehet egy kis negatív "szájíz" a hozzászólásokban."

    Bocs, de ez így biztosan nem állja meg a helyét, ugyanis akkor még szó nem volt árazásról, amikor jött az első kedves fórumtárs a "Mb/s helyett írjuk ki, hogy megabit, és hogy az a megabyte 1/8-a, különben megtévesztjük a potenciális vásárlót"-című agyrémmel.

    A bizonyos másik oldalról, azaz az árazásról: dögöljek meg, ha tudom, mennyiért lehet jobbat venni! Becsszó! Ahogy már írtam, egy időben akartam jobbat, de aztán rájöttem, hogy nekem ez a sávszél is elég a mini PC-n, amit a wifivel tud (az MK808-asom egyébként gyorsabb volt). A korábban rendelt 2 adapterem (amik közül az egyik usb hub-os) pedig a fiókomban porosodik, nem hirdettem meg őket. pozsokának a routere wifije kapcsán próbáltam segíteni, amikor írta, hogy kellene neki egy adapter, ekkor írtam neki, hogy dobjon privátot, ha érdekli az enyém. Utána megnéztem, hogy jelenleg mennyibe kerül a GB-on, ahonnét az enyémet rendeltem, és hozzáadtam 500,- Ft-ot, mert mégiscsak 1 nap alatt kézhez kapja, ha megveszi, nem kell rá heteket várnia, ill. én sem fogok a postára futkosni és sorbaállni a semmiért. Én nem látom tisztességtelennek ezt a történetet.

    Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha egy 2M Ft-os (gyengébbek kedvéért: M=millió :) ) dologról beszélnénk, akkor sem állnék neki cigánykodni, hogy megszabaduljak tőle. Mindenki szíve joga, hogy elhiszi-e ezt, vagy sem, de aki kételkedik benne, az forduljon fel! :)

    Ja, és az adapter ára most már 30e Ft, mert rendkívül sok és értékes időmet vitte el az eladás generálta levelezés! Ha tovább folytatjuk, milliókért fogom hirdetni! Viszont ráírom, hogy megabit, és hogy nem szabad betenni az akváriumba a halacskák mellé! :D

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP mini PC, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák