Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz #79335424 #8541 üzenetére

    Arra, amire 8 Mbit/s-os sebesség bőven elég: böngészésre, belső hálózaton képek, sorozatepizódok, stb. másolására, youtube tartalmak böngészésére, vagy a routeremre kötött winchesteren lévő nem full hd tartalmak lejátszására. Én pl. a mai napig wifivel használom az MK808B-met, aminek a sebességét mondjuk 10-szer mérve 1-szer szalad 10 Mb/s fölé a letöltési tempó, mégis bőven elég arra, amire használom - ezért nem is vásároltam gyorsabb usb to lan adaptert, pedig korábban, amikor gyengébb routerrel még kisebb tempót tudott, ez volt a szándékom.

    Emellett nem értek egyet azzal, hogy ha valaki eladásra kínál vmit, ami nem csúcsminőségű, akkor abba negatív indulattól vezérelve bele kell kötni. Pláne, ha az a bizonyos valaki külön felhívja a figyelmet a dolog gyenge pontjára. Továbbá privátban külön kértem pozsokát, hogy kérjen tanácsot tőletek, ebben a topikban, hogy az ő felhasználási céljaihoz elegendő-e az én adapterem sebessége, mert én nem akarom eldönteni helyette.

    Végül: sok disznóság történik ebben az országban, sok a kispályás hülyegyerek a vaterán és sajnos itt is, de azért olyan szintre ne menjünk már le, hogy inkorrekt eladással vádolunk meg vkit, aki egy 1-2e Ft-os dolgot kínál eladásra...

    Részemről ez a történet nem ér meg több misét, így is sokkal többet foglalkoztam vele, mint amennyit kellett volna! Kellemes napot!

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP és egy N100-as CPU-val szerelt mini PC, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák