Új hozzászólás Aktív témák

  • jackjuggler

    újonc

    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem, mindenkitől aki hasonló ügybe keveredett/ jártas a témában

    A történet NEM ezen a webhelyen történt. Vásároltam egy iphone 5-t telefont,( iphone5 Fehér 16 gb, Tfüggetlenített, teljestartozékokkal.) legalábbis elutaltam rá a pénz a Hölgynek ( 50.000HUF )( név,email,telefonszám és a barátja neve is megvan / település bankszámlaszám ). Tegnapi nap folyamán kapom az email-t és egy screenshot-ot az ebayes fiókjából, hogy lerendt az én címemre ( nem is helyesen írta) egy Sprint-es clean ESN iphone-t amcsiből( Black & Slate iphone 16 gb esn clean sprint , se töltő, se tartozék és ugye ez nem is működik magyarországon.

    “Phone is in full working condition.Phone does not come with charger or any other accessories.Phone has been used so will show signs of wear and tear. Phone has clean ESN ready for activation with Sprint.Iphone is not icloud locked.” <= a telefon ebay leírása...

    Közöltem a hölgyel, hogy nem ezért fizettem, nem ezt hírdette meg, mi okból bszta át a fejem és küldje vissza a pénzem/ vonja vissza az ebay-es vásárlást. Nos ez a hölgy egy síkhlye pcsa. Nem hogy azt hiszi, hogy olcsóbban jött ki (206 dollárt fizetett) , de egy levelet nem volt képes megtalálni a fiókjában/írni a feladónak, hogy vissza vonja a rendelést. Többek közt nem hiszi el , hogy a telefon vámköteles. Megmondtam neki, hogy vagy visszaküldi a pénzem vagy megyek a rendőrségre. Nem akarja vissza küldeni. Mire számíthatok? Vissza kaphatom a pénzem gyorsan ? A hírdetését törölte azóta, de a weboldal karbantartói voltak olyan kedvesek, hogy elküldték nekem a "bizonyítékot" a valódi hírdetett termékről, azóta bannolták is a felhasználót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák