Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz szmolcsi #80117 üzenetére

    Hát most ha eltekintünk attól, hogy "félünk a vírustól" (mert ugye csomóan le se..), az nem épp egy vásárlócsábító rendelkezés, hogy beltérben hordjál maszkot.

    Kb. lecsökken emiatt mindenhol a válogatásra szánt idő, mert csak szabaduljak már meg a fullasztó szartól. A "minél gyorsabban letudni" nem éppen barátja a "járd be az egész boltot, hogy minél több cuccot vehess" koncepciónak.

    Mihelyst megszüntetik a maszkabált, rögvest megnő a vásárlási kedv is. Plusz a hatósági karantén mizéria sem kedvez a pénzköltésnek.

    Szóval ezt a sok szart köszönd azoknak a "tuggyukkiknek", akik ezt az egész szarlavinát elindították. Nyilván szánt szándékkal, ez nemcsak úgy véletlenül jött.

    Az már csak ilyen hab a tortán, hogy Miskolcon hogy rendelsz otthonra. Íme a három hipermarket megoldása:

    1. Spar: csak Budapestre és Pest megye egyes területeire szállít, tehát bukó
    2. Auchan: szállítási költség: 990, csak 35k felett ingyenes, hát azért ez még ilyen magas árak mellett is rohadtul határeset.. három jegesmedvének biztos egy napi adagja.
    Na de a lényeg: Nem vehetsz semmit, ami romlandó vagy amit a webáruház nem enged. Pl. ásványvízből kellett volna pár 6-os pakk, hát azt nem lehet, pedig az elég sokára romlik meg. GLS hozza házhoz, romlandóra csak a szokásos Bp. és Pest megye kombók vannak
    3. Tesco: Mindent vehetsz, csak éppen ha a végösszeg nem éri el a 10k-t 1650 Ft a szállítási kölltség. Jó hogy nem már szégyenkezzek, hogy nem költök 10k-t csak 9800-at mondjuk. Nevetséges. Szóval összeadogatod, hogy miket vennél akciósan és az akciók összege kb. ki is hozza a szállítás költségét, tehát megint ott tartunk, hogy jobban jársz ha személyesen hozod el.

    Helyi kiszállítást vállaló boltokat sajnos nem néztem. Lehet inkább azt kellett volna.

    Mindenesetre megint ott tartunk, hogy a "maradj otthon" kampány is Budapesten volt ebből a szempontból a legkevésbé terhes. Lehet sokat késtek stb.. de a semminél a késett csomag is jobb.

    Akkor itt ez a munch.hu ami ugye arról szólna, hogy éttermektől vagy pékségektől rendelhetsz megmaradt kajákat, érdemes megnézni Miskolcon hány opció van.

Új hozzászólás Aktív témák