Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    válasz cocka #77917 üzenetére

    Nem is kell speciális igény....

    Múltkor kerestem itt villanyszereléshez (összekötés) 1-2 lomot, végül neten rendeltem, postával olcsóbb volt, mintha itt helyben bárhol megvettem volna, illetve helyben nem is biztos, hogy van minden....így meg 2 napon belül megvolt, mászkálnom sem kellett boltokba.

    Számítástechnika...helyi bolt, xy termék, persze van nekik, de 2 nap, míg a XYZ raktárból átjön --> na ez volt 2 hete. Szintén postával olcsóbban, egy websopból megrendeltem, 2 nap alatt nálam volt. (mondjuk ilyen témában Miskolcon, már nagyon régen vásároltam, mert semmi nincs készleten és az is drágán)

    Fürdőszoba, burkolás....raktáron semmi nincs, minden 3-4hét rendelős, viszont nem miskolci üzletből rendelve, akár 20%-al olcsóbb ár és hasonló, vagy rövidebb szállítási idő.

    Autógumit már többször írtam...itt borzasztó árak vannak

    És még sorolhatnám.

    És ugye az ár, csak egy dolog, mert értem én, hogy a boltnak is meg kell élnie, stb. ..., de néha olyan árkülönbségek vannak, hogy az már rablásnak tűnik. A másik dolog, az idő...nyilván ha valami azonnal kell, akkor kifizetNÉM azt a felárat, de általában készlet sincs semmiből.

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák