Új hozzászólás Aktív témák

  • detroitrw

    addikt

    Sziasztok!

    Egy kis közérdekű információtt szeretnék veletek megosztani ;] :U

    Akinek van vagy lesz egy termék meghibásodásakor kijavítási vagy bevizsgálási kérelme annak szívesen ajánlom ezt a jogszerű megfogalmazással ellátott levelet ami a hiba bejelentése után 15 nappal /naptári nap/, nyugodt szívvel átnyújthatja a kedves boltosnak, és a levélben foglalt jogi lépéseket nyugodtan meglépheti.
    Szal az üzletnek 15 napja van arra hogy maradéktalanul kárpótoljon hibabejelentéskor /persze a jótállás vagy garanciális időn belül értendő/, különben a törvény adta jogok hatalmával élve jobb belátásra lehet bírni.

    A levél itt: [link] /persze a fiktív adatokat át kell írni :B /

    Sőt mivel van egy pár bolt akik közlik veled hogy min. 2hét mire lesz belőle valami add át ezt a kis levelet a hibabejelentéskor, hogy lássák tisztába vagy a törvény adta lehetősségekkel.

    További szép napot! :DDD

    Ui: nekem bevált, mikor ezt a levelet bevittem a boltba 18nappal a hibabejelentés után, másnap csörgött a telefon hogy nem tudják teljesíteni s tudomásul veszik hogy elálltam a szerződéstől /minden vásárlás egyben adásvételi szerződés is!!!/, így ha bemegyek a boltba azonnal cserélik, vagy visszafizetik az akkori vételárat :R

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák