Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz adamik22 #14173 üzenetére

    Novemberben volt aki 46ft fizetést kapott.... mostanában egyre többet hibáznak, egyre jobban költségcsökkentenek rajtunk.

    Bemész amugy megmagyarázzák, a dolgozó az utolsó. Te csak egy gép vagy, egy kib. robot. Isten hozott kelet Magyarországon, a jabilban... Most alakult amugy egy masik szakszervezet, de minek, mert lopikulat nem tesznek.... meg van véve kilóra mindenki benne, de az a baj, nem csak bent, kint is. Munkaügy, apeh hiába megy.

    Ja, ha behívnak beszélgetésre, addig egy szót se szólj, amig jogi képviselőd nincs ott. Addig erősek, amig csak nekik van ügyvéd.... majd jönnek azzal, nekik van idejük pénzük és jó ügyvédjeik , ne lepodj meg.

    Ha munkajogi tanacs kell, keress batran, ha tudok segitek, de ajanlom a D.A.S.-t elsősorban. (nekunk parommal a csaladi csomag 40e/év, az élet minden területén biztositanak jogi védelmet-tanacsadast) Arra kell figyelni, ha bekövetkezett a gebasz, utólag megkötve nem tudnak segiteni előző esetekben!

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák