- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #21364 üzenetére
No akkor holnap megkukkanom amit linkeltem. ha jó lesz, akkor behúzom, aztán leállok a költekezéssel.
Még lehet, hogy vennék egy bontott gyári tükröt az enyémre.
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #21310 üzenetére
Mehet.
-
AndrewTdi
addikt
'estét!
Aminek örülök: megvettem a sisakot. Szerencsém is volt, mert közel 40% kedvezménnyel tudtam megvenni.
Aminek nem: holnap le kell szednem a motor oldalát mert az indexrelém megadta magát (vettem új kapcsolót, azzal sem lett jó, ebből gondolom, hogy relé)
-
AndrewTdi
addikt
válasz Kolondrum #21463 üzenetére
Az autó és a motor biztosítás külön kategória, nincs közük egymáshoz.
Tehát ha 4 évig van motoros biztosítás a neveden, majd kötsz egyet auróra, az autó 0 ról indul.
Nem hiszem hogy hatalmas különbség lenne ha anyud nevére kötöd.
Nekem a Runnerre az éves díj 5k. Szerintem anyudéra lenne kb legalább 4. Ezekben az árakban benne van a baleset adó.Az meg hogy ki a vevő / tulaj, szintén teljesen mindegy a biztosítás kötésnél. Nem csak a tulajra kötheted.
Szerk:
nem tudtam aludni, szétkaptam a kecskét. Sajnos valóban index relé. Ha nagyon összenyomom, csak akkor működik. Szerintem nem gányolom, kicserélem.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Óva intés céljából szánnám jelzésnek amit most írok.
Szigethalomról senki ne vegyen semmiféle motort, hacsak nem győződött meg arról, hogy nem a Nyár utcai kereskedő / szerelőtől való.
Tegnap ugyanis lenyomtam vaterán egy indexrelét tőle. 3x is beszéltünk telefonon, azt mondta, mehetek.
Mikor odaértem és kértem a terméket, kiderült, hogy nincs, és annak ellenére, hogy telefonon egyeztettünk, szerintem meg sem nézte. 3 ilyen terméket is hirdetett, 1 sem volt.Ráadásul kereskedelemmel is foglalkozik.
De srácok... Ami ott volt... Kb 60 robogó. De olyan állapotban, hogy nemhogy menni velük, de elindulni sem mernék. összekukázott, összetákolt romhalmazok. Kár hogy nem csináltam képeket...
-
AndrewTdi
addikt
válasz qpakcovboy #21661 üzenetére
Tudom,hülyén hangzik, de BP-ről kb 20 km-re van Ócsa. Ha nem nagyon okozna gondot odavinni, akkor ne is gondolkozz máson.
Legalábbis én nem bántam meg, hogy Budaörsről oda mentem, pedig nekem közel 40km. -
AndrewTdi
addikt
válasz Criton #21782 üzenetére
Úristen! Ez borzalom.
Meglepő, hogy ezek után tud hadonászni a motoros.!!!!!!!!!
Telda: Az alattam lévő, Lauda által linkelt adásvételit fogadják már CSAK el az okmányirodákban elvileg! Csakis olyat töltsetek ki! Vagy megveszed papír írószer boltban, vagy kinyomtatod 4 példányban. Az első kettő a vevőé, a másik kettő az eladóé. És minden oldalt írjatok alá, nem elég az indigós. Mindegyik lapon eredeti aláírásnak kell lennie, csak úgy fogadják el![ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz DigitXT #22232 üzenetére
Én ilyet vettem. Elvileg a Nolan gyártja.
Első benyomások párszáz kilóméter után:kivehető antib. bélés, kényelmes, fogja a fejem, a szemüveg tökéletes, szellőzők vannak, stabil.
Elötte egy zeus nyitott sisakom volt aminek elöl csak plexije volt, na attól halkabb sokkal. De más zárt bukóval kapcsolatban nincs összehasonlítási alapom a szélzajra. Talán egy kicsivel halkabbra számítottam.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
A legújabb tagunk
-
AndrewTdi
addikt
No szasztok!
Ismét elérkeztem egy tankoláshoz. Multkor írtam pár sort a fogyasztásról ami még az új Malo vari utáni élvezkedő időszak volt. A mostani tank teljesen normál használat mellett volt, meg bírtam állni (bár elég nehezen), hogy ne minden pillanatban tépdeljem a gázkart.
Szóval a belvárosi közlekedés, indulgatások, stb sacc kb olyan 70-90 közötti átlaggal számolva 4,6 -ra jött ki a mostani fogyasztásom. 200 km-et mentem el 9 lityivel.
Végülis kibírható. -
AndrewTdi
addikt
Jó estét!
Pár hete elgondolkodtam azon, hogy mi lenne ha bekarbonoznám a kecskét. Ma jutottam el oda, hogy neki is álljak. kb 8 órán keresztül csináltuk haverral, 2 elemet sikerült megcsinálni. Már ennyi.
Front panel
A részletekre is figyeltünk
A helyén
Az oldalelem
ProfilbólLegközelebbre maradt a másik oldal, illetve az első sárvédő.
Sajnos a szellőzővel ellátott műanyagokra nem nagyon tapad, mivel rücskösek, pedig azok is jól mutattak volna.Vélemények?
-
AndrewTdi
addikt
válasz jozsi252 #22709 üzenetére
Látásra vagy másik autó kilóméterórájához viszonyítani nem szabad sebességtúllépést. Hülyeség, nincs ilyen.
csak unatkoztak szerintem. majmok.
#22711) SirKero : pár héttel ezelött én is írtam ezt, de le lettem oltva sokak által.
Sebességhatár: Meg éppen mikor hogy. Pl autópályán van amikor 154 a tűréshatár. ez most mennyi is százalékban? majdnem 20.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz Kolondrum #22718 üzenetére
igen, ez így van. Nem is ezt vitatta senki. hanem a sebességének a megítélését szemről vagy a saját km-órájukról.
#22719) Criton : mindig van egy tűréshatár pont amiatt, hogy mindig csalnak az órák. Csakis úgy kerülnek a gyárba az összerakó sorra ezek a szerkezetek, hogy a tűréshatáron belül vannak. Nem kerül oda olyan, ami többet csal.
Nyilván gyári autónál. Ha már nagyobb kerekeket teszel fel, nem fog annyit csalni, de akkor viszont már hivatalosan kp engedély kéne a nagyobb kerekek miatt. Elvileg!
#22720) jozsi252: Szerintem pont, hogy felfelé csalnak picit. Többet mutatnak mint amivel valójában, ténylegesen mész.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #22742 üzenetére
Nem lehet. Ahol a műanyag "nyers" , rücskös, azt az elemet nem lehet megcsinálni, mert nem fogja be rendesen a matrica a barázdált felület miatt. Így a kopoltyúkat, a láb közötti részt, a hátsó sárvédőt, tükröket sajna nem lehet. Fel kéne csiszolni, de azt nem akarom.
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #22742 üzenetére
Ennek is már lukas a hátsó sárvédő teteje
#22732) busman: a kérdés jó. nekem kb 2 négyzetméter kellett.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #22760 üzenetére
Azt még azóta le sem mostam, azért tűnik másabb színűnek. pedig csak le kéne mosni és ugyanolyan lenne mint a többi elem.
Nem. Az általad linkelt gyárilag karbonos runnernek a hátsó sárvédője lukas (nem az enyém).
-
-
AndrewTdi
addikt
Ez hogy érkezett meg oda?
Hova lett a moci?
-
AndrewTdi
addikt
93 lóerős 25 ccm motor. Ilyet kéne a segédmotorokba
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #23101 üzenetére
Tudom, hogy lemaradt. de jól mutat.
-
AndrewTdi
addikt
Egy kis érdekesség.
-
AndrewTdi
addikt
válasz SzlobiG #23242 üzenetére
Szia!
Nem, nem Noxot vettem, hanem Airoht.
A kettő közti a különbségről pár sor.
A NOX-nak a sisakjából az S-es épp hogy nem volt nagy, míg az Airohhból L-es kellett.
De az Airoh érzésre sokkal jobb. Jobban a fejemen van, mindenhol érzem, hogy van rajtam sisak, beleilleszkedik a bucim, míg a NOX az amolyan nemtom. Mintha csak a fejem felső részére ülne fel, illetve a fejem felső részére ülne rá körben. nem érzem annyira zártnak és illeszkedőnek.
A NOX napszemüveg része nekem gagyinak tűnt, Airohjé jobb.
A többiről nem sok összehasonlítást tudok mondani, mert a NOX-ot nem próbáltam menet közben.Illetve az Airoht a fórumozók szerint a Nolan gyártja, ez azért elárul valamit.
De végezetül a NOX sem rossz azért a közel 30K-ért. AZ én Airohm hivatalosan 42 lett volna.
-
AndrewTdi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.