-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz DigitXT #51562 üzenetére
2003 óta járok autóval, egy igazoltatásom volt (az se volt az, valami szökött rabot kerestek félreálltam, benézett, és mehettem tovább), 2007 óta motorral, egy se volt.
Nálam is elvileg minden rendben, de hiányzik a fenének. Viszont láthatóan kb. ennyire veszélyesek ezek a kampányszerű igazoltatások, pedig olyan helyen járok hazafelé, ahol kampánykor mindig kint állnak a fakabátok.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz Dexar007 #51731 üzenetére
nem túl jó érv : ennyi erővel az utcára sem mehetne az ember, az is igen veszélyes sport. BTW ha nekem nem veszik ki, attól halok meg. Hat évesen arra keltem reggel hogy nem mozog a bal oldalam. Kéz - láb (szív...).
@bogyo: nem most volt. Bár családban nem ez lenne első eset, hogy visszanő
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz Dexar007 #51759 üzenetére
Nem lelombozásképp, de hallottam már olyan karbis történetet, hogy bár szemre semmi de semmi baja nem volt, kitisztították, felújítókészlettel feljavították, de csak a csere oldotta meg a dolgot. Hogy ebből mi igaz nem tudom, így hallottam
-
kcsa
veterán
válasz szentkuti11 #51794 üzenetére
kerülő ha már Örs akkor Kerepesi, Hungária, Árpád híd, aztán gyí egyenesen. kb nem lehet elrontani gps nélkül sem
-
kcsa
veterán
válasz szentkuti11 #51799 üzenetére
akkor Hűvösvölgynél legközelebb ne jobbra menj tovább, hanem balra az erdőbe. Az is jópofa
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
válasz body007 #51890 üzenetére
Én mentem hóban robogóval. Nem volt jó. Egyszer a segge is beszitált, tudtam hogy el fogok esni - de végülis nem. Viszont már előre hallottam a ripityára törő műanyag hangját a fülemben
Le volt beszélve hogy viszem garázsba átteleltetni, erre előző nap nem leszakadt a hó?Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
válasz Norbika88 #52194 üzenetére
jaa hát 9km kedvéért hozzá ne nyúlj radikálisan csökken az élettartam, és nő a fogyasztás. Szerintem
14 évesen bármit (kb. igen, bármit ) megtettem volna egy kétkerekűért, de nekem is kellett hozzá még tíz év amíg megérett az elgondolás
-
kcsa
veterán
válasz szentkuti11 #52226 üzenetére
ilyenkor jár a dupla jatt autósoknak persze nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Google Pixel topik
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest