Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    Újra Klipperrben kérnék tanácsot. Már másodszor fordult elő, hogy beraktam valamit nyomtatni, de mivel éjszakába nyúlóan ment a nyomtatás, így nyilván nem virrasztottam mellette. Viszont arra ébredtem, hogy a Z stepperek darálnak, mint a barom. Rálesve a hotendet belenyomta a kinyomtatott tárgyba. Azonnal kapcsoltam is kifele.
    Kicsit visszanézve az előzményeket kiderült, hogy a nyomtatás már egy órával korábban befejeződött, valamint az is kiderült, hogy az "anomália" tulajdonképpen az volt, hogy a nyomtató újra elkezdte - volna - kinyomtatni ugyanazt és a Z tengely szintezésekor küldte bele a hotendet az asztalon lévő tárgyba. Próbáltam logot nézni, de egyrészt eléggé kínai, másrészt az benne van, hogy elindult a nyomtatás. A kérdés inkább az, hogy vissza lehet azt valahogyan keresni, hogy egyáltalán mi indította el? Gondolok itt arra, hogy esetleg valami szoftveres hülyeség, vagy esetleg a kijelző indította el.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák