Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz Paserák Gőcs #15936 üzenetére

    Gyűljenek csak az Ender 5-ök. Több lesz a tapasztalat... :B

    MÁS:
    Végre volt egy kis időm és kicseréltem a nozzle-t, valamint levágtam a PTFE cső végéből és újra összeraktam mindent. Jó és szép lett minden, megszűnt az alulextrudálás is. Köszönöm a tanácsokat!

    Valamint ha már szét volt szedve a gép, akkor beépítettem a rezgéscsillapító talpakat és úgy látom tényleg használnak. Tudom, hogy a Benchy elég kicsi ezért az elméleti beállított sebesség nem sokat jelent, de nyomtatás ezen része kísérleti jelleggel 100 mm/s-el ment.

    Gondoltam, hogy nem lesz tökéletes a nyomat, direkt a határokat akartam feszegetni, de a gép (leginkább az asztal maga) eredeti állapotában már olyan 60-70 mm/s-nél baromira rezgett sűrű irányváltásoknál (nincs lefogatva a gép semmihez sem) ezért lényegében használhatatlan volt ebben és az ettől magasabb sebesség tartományban.

    A külső élek és minden más szép lett, de valamiért a belső kitöltés nem lett jó, de a lényeg így is látszódik, magyarán, hogy a gép sokkal kevésbé rezeg/remeg. Amikor visszavettem 100%-ra (50 mm/s) a sebességet, akkor minden helyreállt és a hajó többi rész már "tökéletes" lett. :K

Új hozzászólás Aktív témák