Új hozzászólás Aktív témák

  • szalámissüti

    tag

    válasz DrojDtroll #1396 üzenetére

    Szerintem lehetne. Ahogy láttam, itt mindenki elég kulturált ahhoz, hogy ne spammelje tele dickbuttokkal, és segítséget jelenthetne nyomtatótuningnál.

    @joberec: Én a helyedben vennék egy másik ATmegat, az a legkényelmesebb. Lehet cserélni az IC-t, de lehet, hogy nem az a hiba forrása, csak egy tünet. Érdemes egyébként venni egy eredetit, az nagyon jól bírja a strapát, vagy ha kínait rendelsz, akkor ne a legolcsóbbat.

    Más: volt korábban kérdés, hogy milyenek a kínai $200 kitek. Rendeltem egyet, mert furdalt a kíváncsiság, hogy hogyan lehet ennyi pénzért egy nem félig műanyag kókány nyomtatót összerakni, és még pénzt is keresni vele (oké, most én is terveztem egy gépet amit kb $80ért lehet gyártani, de annak a fele fröccsöntött, a másik fele meg extrudált, és nem Prusa i3 alapú). :DD Nekem a BOM sehogy sem jött ki $150 alá, és az ingyenes kiszállítás, meg csomagolás nincs benne, szóval lehet, hogy nagyon gagyi lesz. A cucc ma érkezik, holnap, vagy holnapután lesz időm összerakni (addig meg enni fog a fene, lőttek a produktivitásomnak), majd teszek fel róla képeket, meg tapasztalatokat. Amúgy ÁFÁval, DHL expressel együtt kb 90kba jön. :)

Új hozzászólás Aktív témák