Új hozzászólás Aktív témák

  • M4XP4YN3

    tag

    Sziasztok! Elnézést kérek, ha kicsit off téma lesz, de nem vagyok benne biztos, hol illene megkérdeznem a problémámat. (Van egy 3TB-os Toshiba HDD-m, amiből csak 2TB-ot lát a rendszer) (igen, nagyjából tisztában vagyok az okokkal, és azzal is, mi lenne elméletileg a tennivalóm, de nem vagyok hajlandó tovább foglalkozni a dologgal, így valószínűleg eladom a 3 terrásat).

    Kérdés: Vennék egy 2TB-os HDD-t, Toshibát néztem ki, 19 ezerért jó vétel lenne? Gamingre kellene elsősorban. 2TB, 64mb, 7200rpm, SATA600. Illetve: 2TB-nál nem lenne olyan probléma, hogy nem ismerné fel a rendszer a teljeset, mint mondjuk a 3TB és afölöttinél, hogy GPT-re kellene konvertálnom vagy ilyenek? Csak venni szeretnék egy nagyobb HDD-t, amit tudnék használni anélkül, hogy bármit is bütykölődnöm kellene szoftveresen, akár BIOS-ban vagy bárhol...

    Egyszerűbben: Ha berakom a 2TB-os HDD-t a gépbe, a rendszer automatikusan észlelni fogja, vagy kell még állítanom valamit valahol? Nem szeretnék olyan gubancot, mint a 3 terrásnál, hogy megvettem, és kiderült, nem ismeri fel a rendszer, mert állítgatnom kell ezt-azt. Azzal pedig tisztában vagyok, hogy a 2TB nem pont 2000 GB a gyakorlatban, mint ahogy a 3TB is csak 2794 GB a rendszerben, illetve az 1TB-os HDD-m is csak 930 gigás.

    Ha valamit elrontottam, rossz helyre írtam, offoltam, kérlek jelezzétek! Ha úgy gondoljátok, nagyon kesze-kusza a kérdésem, megpróbálom átfogalmazni!

    Üdv, M4X

Új hozzászólás Aktív témák