Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Zsivaagoo #49041 üzenetére

    Kedves fórumtárs!

    Bár nem akarlak sértegetni, de látom Te is tudsz olvasni, hiába is általánosba tanítják.
    Először is megkérnélek arra, hogy olvasd már nekem vissza (és ne másold), hogy mit írtam le? Mint ha én is csak a sebességbeli különbségekről beszéltem volna a SATA portokkal kapcsolatban és véletlenül se kerülgettem a témát meg mentem bele nagyon sok hülyeségbe, amit most mellesleg Te említettél (nagyon sok új technológia, na hallgatom).

    Valamint megint nem akarlak sértegetni, de ahelyett, hogy belémkötöttél meg elmondtad a frankó véleményed és osztottad itt az "észt" (amire egyébként nem voltam kíváncsi és szerintem sokan mások se), na ahelyett pl. miért nem választoltál gyulaitomika hozzászólására? Pedig nem kérdezett túl nehéz dolgot és szerintem normálisan tette fel a kérdését, tehát mindenféleképpen válaszolhattál volna nyugodtan (vagy bárki más), főleg hogy több hozzászólást is írtál, mégse válaszoltál arra, amire kellett volna, helyette inkább terelted a témát, meg elmondtad ugyanazt, amit itt páran már írtak egy kicsit előrébb.
    De kihangsúlyoznám azt is, hogy ahelyett, hogy elmondtad volna ugyan azt, amit írtam, meg közben belémkötöttél, miért nem írtál egy-két hasznos dolgot is, pl. mint hogy milyen hülyeséget beszéltem, meg hogy Te mit gondolsz és mit ajánlanál neki.
    Na meg nem tudom, hogy láttad-e, de mint írtam is, jóval éjfél után írtam, akkor meg már gondolkodni se nagyon tud az ember, de legalább nem voltam bunkó és válaszoltam rá ha már senki más és a lényeg benne volt.

    Milyen érdekes amúgy, hogy senki se néz soha se magába, hanem mindig a másikba keresi a hibát és ilyenek vezetik az országot is.

Új hozzászólás Aktív témák