Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz lionhearted #49006 üzenetére

    Vicces, hogy már megint túlreagálod a dolgot, meg megint magadra veszed a Seagate-ről alkotott véleményeket (mint ha Te lennél az igazgatója, vagy a marketing osztály menedzsere) és közben még csodálkozol az idegeiden... kb. olyan, mikor sokan idegesítik magukat a k.rva politikusok miatt (holott azok direkt csinálják), mondjuk néha én is így vagyok vele, de hagyjuk.
    Amúgy nem azért, de régebben is láttam ilyen 20-22 ezer forint körül elég sok helyen, hiába is kerül most ilyen 16-18 ezer forintba és most nehogy azzal gyerek, hogy Te is láttál Blue-t nagyobb áron.
    Ami meg a bizonyítékot illeti, nem nehéz találni a Barracuda lemezeknél jó pár ostorzó felhasználói véleményt (meg ott az enyém is és mielőtt kérdeznéd, múlthéten megint találkoztam 2 sz@r Barracudával, ráadásul egy gépen belül és az egyikről adatokat kellett (volna) menteni), ami már elég jó bizonyíték, na meg ha tudsz olvasni (vagy lehet csak kitalálod mit írtam) és kicsit vissza olvasol, akkor láthatod, hogy több alkalommal is beszéltem a Blue hibáiról és hogy abból is szar volt egy-két sorozat, de ahogy látom az ilyen hozzászólások elolvasásakor gondod akad és automatikusan kihagyod őket (és most nem sértegetni akarlak), utána meg nekem jössz, hogy olyanról meg nem beszélek.
    A boltos részt kihagyom, sz@r fogalmazás volt, tovább meg nc. nem éri meg vívódni rajta és offolni, főleg hogy múltkor is a Barracuda volt az, amin a vita volt, részemről lezártam.

Új hozzászólás Aktív témák