- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
A nem "V2" Asus 7870 (HD7870/DC2-2GD5) láthatóan jóval olcsóbb a legtöbb helyen a "V2" változatnál. Ennyire tré lenne? Tudom, hogy a "V2" módosított hűtést kapott és digi vrm került rá de a szimpla ilyen árkülönbség mellett azért vállalható, nemde?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz FragMaster #8951 üzenetére
Persze, hogy vállalható, csak a V2 halkabb és hűvösebb, ahogyan írtad, de önmagában a V1 teljesítménye és megbízhatósága is rendben van.
-
janes1976
őstag
Most szeretnék videókártyát vásárolni, nyugodtan megveheti a 7870-est vagy érdemesebb inkább megvárnom a 8000-res szériát. Már hogy ne legyen akkora bukó. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Pferi
senior tag
válasz FragMaster #8951 üzenetére
Tudsz esetleg olyan helyet ahol van raktáron is 55.000 Ft körül Asus HD7870? Sajnos ahol én eddig néztem ott csak rendelésre hoznának és hetekbe tart mire lesz belőle valami, és az sem garantált hogy olyan áron.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
janes1976
őstag
válasz BomiBoogie #8957 üzenetére
Hadrverkert nagyon gyorsan el lehet felejteni akkor, ha nincs raktáron a cucc!
Amúgy nincsenek rossz áraik.
A PCX se rossz, olyan mint az Ipon.
Ketten is rendeltünk 55ért, de lassan 3. hete tolódik az egész, csak nem jön az a nyomorult kártya, így mindketten lemondtuk. Vicc az egész. Viszont ha van valami és ki is írja hogy raktáron, akkor VEDD MEG, de csakis akkor!
Itt a PH-en azért elég necces vásárolni, már csak a gari miatt is. Tény, hogy olcsóbb mint a bolti ár, de ha pl. gáz van valamivel, akkor kezdődhet a kálvária. Persze vannak tisztességes, segítőkész eladók is, de vannak olyanok, akik direkt átvernek embereket. Úgyhogy a legegyszerűbb az, ha megveszed a cuccot a fenn említett áruházak egyikébe. Mindkettőnél olyan van, hogyha ne adj Isten elb*szódik valami, akkor eljönnek érte és vissza is hozzák. Ez egy kényelmi szolgáltatás, ami elég fasza.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
kerekesbagol
csendes tag
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
6770-es kártyám sajnos elhalálozott, mostani konfigom mellén 1440-es felbontásra (játék max Dirt illetve f1-2012) proci i3-2120 jó választás lehet a 7750kb 25ezres árszintig?
[ Szerkesztve ]
-
zsole84
senior tag
i5 2400s proci mellé mi lenne a max. vga amit ki tudna hajtani 1680x1050 felbontásban?
Köszi!
-
talmam
tag
hali HD adás Streamelése összefügghet a videókártyával vagy az mitől függ ? tudnátok ebben segiteni vagy egy Streammel foglalkozó topikot linkelni ?
gép :I 7 3770 Gigabyte7970 OC +8GB Ram
a probléma hogy állandódan kékhalált kapok és eléggé bosszantó...
köszi a segitséget
-
zsole84
senior tag
válasz BomiBoogie #8968 üzenetére
Én is 7850-et szeretnék mellé, csak gondoltam rákérdezek itt. Pár fps egyébként sem számít, de feleslegesen nem költenék, ha nincs értelme.
Köszönöm a válaszokat!
-
talmam
tag
válasz BomiBoogie #8970 üzenetére
teszteltem mindent külön külön 3D mark alatt is kéket kap.. marad a hardver cserélgetés hátha az kiad valami hibát .. esetleg valakinek valami más vagy jól bevált tesztelő progi ?
memóriára memtest 86 ot nyomtam semmi hiba
VGA ra videomemory stress test
CPU ra pedig aida stabiality test et toltam 30 percig izzasztás ganánt és semmi nem adott hibát ... -
Aram
tag
Sziasztok!
Haverom és én is VGA vásárlás előtt állok. Alapvetően BF3 (Battlefield 3, a keresőmotor kedvéért) a játék, ami miatt kénytelenek vagyunk cserélni.
Barátomnál 3.0 GHz-en futó Q6600-as van 8GB RAM-mal. Neki CRT monitorjai vannak, 1280 * 960 az ideális felbontása, viszont nagyon nem szeret VGA-t cserélgetni. 3870x2-ese kezd meghalni és kell a 2 DVI. Az x2-n 4 DVI volt...
Nálam a másik véglet monitor terén, egy Dell U2711-et nyúzok (2560 * 1440), egyelőre 3.8 GHz-en futó E8200 és 4 GB RAM. Nekem egy 5870-em van, ami a Bad Comapny 2-t szépen viszi natív felbontásban, de a BF3 érezhetően jobban terhel, FullHD-n tudok most játszani.
7870-et nézegettem, de érdekelne, hogy 7950-nel (és egy 3.6+ Quad procival) elérhető a monitoromon, hogy natív felbontásban játszható sebességgel fusson a játék (nekem Medium részletesség elég, nem a faleveleket nézem játék közben...), vagy ahhoz már 7970 kellene?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv!
Ez a felirat 20byte!
-
miresz
veterán
Hát először mindkettőtöknek procit kellene cserélnetek,mert már egy 7850-et sem tudnának 100%-ban kihajtani,akármennyie is vannak húzva. Arról nem is beszélve,hogy minnél kisebb a felbontás annál erősebb proci kell.Multi játékokhoz,főleg BF3-hoz valami többszálas processzor kell. Szóval ezek mellé felesleges a 7850,vagy 7870,mert nem fogjátok tudni kihasználni azt amit ténylegesen tud.
-
x64emulator
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem megint de most már csak azért mert meghallottam, hogy hiatalosan a AMD HDsorozatoknál a HDxx50és alatta levő típusok jelentősen gyengébb teljesítménnyel bírnak mint a HD××70; HD××80 típusok. Ezért gondoltam arra hogy a 1680×1050-es lcd-mhez inkább jobb EZ mint EZ a jobb.
Játyékhoz vételezném, tehát ehhez mérten a teljesítmény úgy gondolom a 7770-esnek jobb.
valamiért nem látom értelmét hogy 7870esnek a plusz 128bitjéhez még 15000FT+-t fizessek, NEM TUDOM
de mindenesetre úgy akarok vásárolni hogy azért majd érezhessem is a hatását a mostanimhoz képest.
Bár ezt egy ismerősöm mutatta hogy sokkal jobb, én nem tudom miért lenne SOKKAL jobb, de hát minden pénz kérdése.[ Szerkesztve ]
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz x64emulator #8976 üzenetére
Hát igen, az az 5750 es kb 4850 kategória még, szal az új kártyád tuti gyorsabb lesz tőle. Az Asust meg annyiért jobb vételnek tartom mind a Sapphire-t, mert hütő szempontjából van olyan hűvös mind a Sapphire.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
A 7850 kb 50-60%-kal erősebb mint a 7770 a xx50 előtti szám még fontosabb mint az utolsó kettő
:-)
-
zsole84
senior tag
7770-ből elég az 1 gb-os, 7850-ből viszont a 2 gb-osat válaszd, mivel utóbbi már profitál a + ramból, előbbi nem igazán, oda már kevés a gpu. 7850 jóval gyorsabb [link].
Mod: Egyébként milyen géphez menne?
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
A 7850 erösebb mint a 7770 jóval, mert nem csak az utolsó két számot kell nézni hanem az elötte lévöt is. Ja és nagyon jól húzható is a 7850.
A gtx660 kicsit gyorsabb mint a 7850, de drágább még a 7870-töl is, ami pedig gyorsabb nála.
Milyen proci van a gépedben? Az is számít hogy ki tudja-e hajtani ezeket.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Rosszul látod a dolgokat.
A 7850 jóval erősebb a 7770-nél.
Ha az olcsóbb 7770 lesz, akkor elég az 1GB-os verzió is, a 7850-ből elkell a 2GB-os. -
belinho
senior tag
válasz Malibutomi #8980 üzenetére
Azért lehet már kapni MSI GtX660-at 60K-ért 3év garral, ami azért olcsóbb mint a 7870-ek többsége, és játéktól függően nincs is annyira lemaradva a 7870-től!
-
tkd1515
csendes tag
Sziasztok! 350W "Mercury" tápom elbírna még egy Sapphire 6670 1GB DDR5-öt? Ami most megy:
Core 2 Duo e6550
4gb DDR2 Ram
Nvidia Geforce 9500 GT 512mb DDR3
Köszönöm Előre is. -
kristof123
őstag
tkd1515, de jó hogy írtad teljesen elfelejtettem megkérdezni ezt.
500w-os Chieftec tápom elbírná a gtx 650 ti karit?
-
Rocky100
csendes tag
válasz belinho #8982 üzenetére
Főleg ha a Zöldek drivertámogatását nézzük Én személy szerint nagyon kedvelem ezeket az új gcn alapú Radeonokat, de nem győztek meg hogy váltsak valaha is Nvidia-ról
Egyszerűen jobb az Nvidia.Még úgy is hogy direct compute-ban csúnyán elveri a Radeon.Miért?Mert a zöldek kártyái ki vannak használva a patent whql-eikkel egyre jobban
Ez egy magánvélemény a részemről, nem szentírás.Ettől eltekintve bátran vegyen bárki Radeont, mert erősek, jók.Nem is azzal van a baj
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz kristof123 #8985 üzenetére
valaki itt irta nem olyan régen h a 350W os FSP vel hajt kicsit komolyabb vga-t mind amit te irtál, szal igen, elfogja vinni.
-
Asbee
veterán
Milyen chieftec? Amúgy igen.
-
Rocky100
csendes tag
Simán.Ha CTG vagy GPS típusú a táp akkor még a 450W-os is elég
-
Rocky100
csendes tag
Basszus kiestem a szerkesztési időből Most látom csak hogy 650Ti nem 660Ti Na szóval ez esetben még sok is az 500W-os edzőtechnika
-
betyarr
veterán
-
kristof123
őstag
Kérem szépen ez: CTG-500-80P
-
betyarr
veterán
válasz BomiBoogie #8993 üzenetére
valszeg a tsa. csinálhatja a tápot,mert tudtommal Vargáné káposztát szokott főzni "Hej Vargáné káposztát főz,kontya alá ütött a gőz..."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hányja veti fakanálját kinek adja Zsuzsa lányát.Tüb türütüb tübtüb tüb tüb tüb tü rüb tübb
[ Szerkesztve ]
-
Kakukktojás2
aktív tag
1 kérdés, és csak azért itt teszem fel, mert a samsung topic elég kihalt kellene nekem 1 tipushoz kalibrációs beállitás, lehet olyat valahol nézni vagy szerezni, olyan módom hogy ne kerüljön pénzbe??
-
FragMaster
addikt
válasz Kakukktojás2 #8997 üzenetére
Monitorhoz? Szemre lődd be ha ingyen akarod, a pro kalibráció függ a monitortól (egy típuson belül is akár), a vga-tól de még akár a drivertől is.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
trickyy
senior tag
válasz Kakukktojás2 #8997 üzenetére
Minden monitornak más az elektronikája, például több ón kerül egyes alkatrészekre, és máris nagyobb valahol az ellenállása ugyanazon példánynak, ezért kell hozzá az a kalibráló szerkezet, anélkül nehezen fog sikerülni tökéletesre.
[ Szerkesztve ]
-
Kakukktojás2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest