-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz necrobin #27078 üzenetére
Köszi! Közben én is nézegettem vga-kat, ez azért lényegesebben jobb a 6450-nél, Sapphire HD7750 1GB GDDR5 Ultimate ennél van erősebb, illetve belátható időn belül lesz?
-
Rypejakten
addikt
egyébként van gyárilag passzív 7850 is.
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem,Vga-t akarok vásárolni,kb. 20-25000Ft ért.
Elsősorban játékhoz kellene,a DX11 támogatással használt is szóba jöhet.
A kérdésem az lenne,hogy Nvidiát vagy Ati-t vegyek.(Fontos az energiafelhasználása is!!!!!!)
Segítségeteket előre is köszönöm
Válaszokat várok..Mindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
Tibroo
aktív tag
válasz Rypejakten #27111 üzenetére
A kislányomnak lesz a Crysis3 hoz kellene,mert amink most van az egy Sapphire Hd 48901Gb-os, nem DX11-es
Sajnos nem fut rajtaMindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
necrobin
tag
válasz Rypejakten #27117 üzenetére
De még nem is mondta hogy milyen proci van a gépbe.
Szerk.: Ja látom az adatainál..háát..ja.[ Szerkesztve ]
-
Tibroo
aktív tag
válasz Rypejakten #27117 üzenetére
Akkor mit tegyek?
Most találtam egy Msi 560Ti-t 89 Euróért!
Persze használtMindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
Rypejakten
addikt
válasz BlessedElroy #27123 üzenetére
szomorúsággal tölt el a gondolat, hogy úgy kell majd bevégeznem sanyarú, kihívásokkal és csalódásokkal teli életemet, hogy nem tudhatom meg, Tibroo lánya hány pixelen akarja tolni a C3-at.
Tibroo: amellé a proci mellé mehet az 560Ti.
-
Tibroo
aktív tag
válasz Rypejakten #27120 üzenetére
Rypejakten
(fanatikus tag) nak válaszolva
Bocsánat,hát 1152X864 es felbontás,szerintem megtennéMindent meg lehet oldani,csak igazán kell akarni.......!!!!
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Rypejakten #27124 üzenetére
Ne ríjjál Bundás! Szedek Neked farkasalmát, a sebeidet meg bekenem pipamocsokkal...
Origin: BlessedElroy
-
anytime
őstag
válasz Rypejakten #27100 üzenetére
a ket megjelenitos ultrawide csak a munka miatt kellene! Eloben megneztem a monitort, felbevagva kitunoen hadznalhato ket monitorkent es egy konzolra rakva egymas fole pedig meglenne "normal" meretu 4 ablak (persze,ez olyan tavlati cel, hogy lehet, ossze sem jon, csak az egy monitor)
Jatszani csak 1 monitor!!! -
Kingaxxx
tag
Lehet csalóra bukkantam? emerico2004 - ról van szó,
Vettem tőle egy, alaplapot,CPU,RAM,VGA-t, még múlthéten csütörtökön! 2013. aug 8 !
Elutaltam előre neki a pénzt, mert olyan kifogásokat állított hogy kénytelen voltam sajnos, ezt az utat választani! Tehát el utaltam neki 74.700 forintot, Babics Éva számlaszám Tulajdonosnak! Erre kérte a pénzt, ő tán még elment aznap az Achan ba és feladta a postát, ELSŐBBSÉGÉGIVEL, MA hétfő Aug 12 és még nincs it ! Hát már csak ide kellet volna érnie! Mellesleg rest válaszolni a levelekre, telefonját nem veszi fel.
Ez a levelet a sok fekete pont láttán írom, láttam másnak is meg gyűlt a baja vele, Azomban ha megjön a posta vissza szívom ezt és nem teszek feljelentés, rossz levesbe nyúlt a srác, fater minden meg fog tenni, hogy nyomra bukkanjunk, rendőr bácsi Csak érjen haza ! Szép napot mindenkinek !Jah egyébként találtam róla egyéb adatot, bár nem biztos, hogy valós, de meg lesz vizsgálva !
Babics Imre
2143 Kistarcsa Mikszáth Kálmán u. 5
-
bandi0000
nagyúr
válasz Kingaxxx #27133 üzenetére
Lehet megjön ám, most nem védeni akarom de a posta is elég necces, volt mikor 1 hét alatt kaptam meg valamit, de ettől függetlenül válaszolnia kellene, viszont nem itt kell fekete pontot adni, hanem a kivel nem érdemes üzletelni topicba
+192 piros és 1 negatívval mindennek csak nem megbízhatatlannak nevezném[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
necrobin
tag
Na ne. Én most rendeltem tőle egy kártyát, elvileg már feladta, és nem csak nekem. Azt igérte maximum szerdára itt lesz, bízom benne hogy itt lesz. éléggé régóta van itt PH-n, és én úgy gondolom sok a dolga, nem tud mindennel egyszerre foglalkozni. A postát meg hagyjuk...votl amikor nem tudták hol lakom, mármint jó címet adtak meg, mégse hozták ki, és több hét intézkedés volt, mire megjött a csomagom.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Erre csak annyit tudok mondani..egy fórumtársal..kölcsönösen feladtunk pénteken 1-1csomagot egymásnak ő ajánlottan én simán..és ma kopogtatott délelött az MPL h megjött...de én azért megvárnám azt a holnapot..hátha csak csúsznak a sok kiszállítás miatt..ezis benne lehet.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
bombibmw
veterán
Kérnék egy moderátort,hogy ezen hozzászólásból ( (#27133) Kingaxxx ) törölni szíveskedjen a személyes adatokat,amíg az említett illető bűnössége bizonyítást nem nyer!
Köszönöm(#27140) necrobin: És az összes többi topicból is,ahová ezen hozzászólás közzé lett téve.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Elhiszem h fél h elveszti a pénzét de ez inkorrekt volt szerintem mert ha megkapja akkor majd kérhet bocsànatot meg stb mert 2 napja volt a postànak hogy kivigye nyakamat tenném rà hogy 2 nap mulva tuti megkapja
Xbox One: bandymnc
-
xtevo
őstag
válasz Rypejakten #27106 üzenetére
Az kemény... Azt hittem, hogy a 7750 a teteje. Bár ez már overkill lenne nekem a 7850, de megfontolandó. Amúgy nemrég olvastam, hogy lesz Sapphire HD7770 Passive szintén, vajon mikor lesz kishazánkban elérhető?! Infót tudtok róla mondani?
-
anytime
őstag
válasz necrobin #27140 üzenetére
Akkor torolni kell mindenhonnan!
Az artatlansag vedelme megilleti, igaza van bombibmw (na ezt most hogyan is ragozzam?) kolleganak
Azt gondolom, ami privatban ment, annak ott a helye es megvan a rendje annak is, ha valakivel problema van!
Ez, ameddig az artatlansag vedelme el, eleg komoly hitelrontas es a ragalmazas kategoriajat is surolja.
Errol az oldalrol nezve akkor Kingaxxx meg figyelmezteteseben kellene, hogy reszesuljon?
Kivanom, hogy az ugynenet sikeres legyen, aludjunk egyet erre! -
bombibmw
veterán
válasz anytime #27144 üzenetére
Aludjál Te,én még nem vagyok álmos!
Egyébként elhiszem,hogy tényleg aggódik,nem kevés delláról van szó,de ez sok.
Mellesleg hallottam már olyanról,hogy a postán veszett el csomag.
Mi lesz,ha ne adj Isten ez történik,már megy is a kommandó,azt rátörnek szegény gyerekre éjszaka,álmában?
Mellesleg ebben a személyeskedő HSz-ban nálam nem az eladó lett leírva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest