Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Sziasztok!

    Roviden: van egy Samsung 49MU7002 TV-m, amivel teljesen elegedett is vagyok, de kulfoldre koltozes miatt egyelore nem hoztam magammal, es felmerult, hogy marad is otthon szuloknel.

    Ha lenyegeben ilyet szeretnek venni manapsag, melyik tipus lenne ennek megfelelo, vagy akar jobb, 250k kornyeken? Talan a SAMSUNG TV QLED 4K QE55Q65T ?
    (akar 50 vagy 55 meretben, akar Samsung / LG / ami manapsag ajanlot.).

    Hosszabban, az elozoek figyelembe vetelevel:
    1. Osszeg: kb 200-300e Ft, nem tudom, nem fix.
    2. Mire: filmezes a TV app-jain keresztul (streaming: Netflix, Disney+, Youtube foleg). Esetleg PC-t rakotni s onnan film.
    3. Tavolsag / meret: 50-55" talan...? (juliusban koltozunk masik lakasba, igy nem tudom. Az elozo 49-es TV-t eleg messzirol neztuk, nem ereztem problemasnak).
    4. Feny: inkabb sotet, foleg estei / delutani filmezeshez hasznalnam, valamilyen gyenge 'hangulatfeny' mellett. Nekem tetszett az emlitett Samsung fekete szine, ebbol nem adnek lejjebb.
    5. Honnan nezzuk: ketten nezzuk, elhelyezes egyelore passz, nagyon valoszinuleg szembol.
    6. Szolgaltatasok, az emlitettek: Netflix, Disney+, Youtube. WiFi-n PC / telefon kepet attolni esetleg. Halozati megosztasrol filmlejatszas, igaz ritkan.
    7. Csatlakozas: WiFi, Bluetooth foleg, 1 USB, 1-2 HDMI, szerintem semmi extra...
    8. Talp: passz, talan mindegy
    9. Nekem teljesen jo volt az emlitett Samsung TV, de szoba johet mas marka is.
    10. Az emlitett Samsung taviranyitoja nekem nagyon bejott, avagy mindenkepp valami olyan, amin nincs millio gomb, csak a fontosabbak.
    Ahogy irtam, a fekete szint egesz szepen visszaadta, ez fontos lenne.
    Szinten eleg kiraly volt, hogy a hatuljan csak par csatlakozo volt, es egy hosszabbitoval, egy box-on volt elerheto minden mas. Sajna nem tudom hova fogom rakni (pl. szoba kozepere, es akkor szamitana a 'hatso kinezet').
    11. Ujat neznek, Luxemburgban vennem, HiFi.lu vagy Amazon.de valoszinuleg (illetve Saturn van meg itt).

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák