Új hozzászólás Aktív témák

  • Speede05

    tag

    Sziasztok!

    Gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Megvettem az általatok ajánlott Asus AC55U routert. Vegyesek a tapasztalatok, összességében elégedett vagyok, stabilitásban nagyon jó, és valóban összedugtam, működik, 1-2 port forwarding beállítás, fix ip-ket beraktam pár eszközre, de ha nem csinálok semmit is elég jó default beállításai vannak :)

    Az előző D-Link 636L-nél tényleg jobb így. Viszont azt hittem, hogy hatótávra majd mennyivel jobb lesz, az Asus azzal is hirdeti ezt az eszközt, hogy ez aztán tényleg long range... viszont semmivel se tud többet, mint a belső antennás 636L....

    Az 5Ghz pedig nagyjából a szobámban, és egy kicsit még a szomszéd szobában működik, a ház többi részén egyáltalán nem, de ettől nem is vártam sokkal többet. A sebesség sokat javult, a korábbi 10-30 mbps-hez képest, most 60-80 között van folyamatosan. 120-as a net, kábelen hozza is ezt... nem tudom mi az oka annak, hogy wifin nem... eszköztől, hálózat típusától független az eredmény. Mindig ennyi.

    Szóval összességében jó eszköz, mindenki vegye nyugodtan... a hatótávtól és a sebességtől kicsit többet vártam, de kategóriájában a legjobbak között van így is.

    Köszi a tippet!

Új hozzászólás Aktív témák