- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Jelenleg van egy egy MSI H61MU-E35 (B3) típusú alaplapom 2x4 GB rammal (DDR3, 1333 MHz, kingmax) Szeretném megduplázni a memória mennyiséget 2x8 Gb-ra. Az lenne a kérdésem, hogy most is Kingmax menjen bele vagy van olcsóbb alternatíva is ami ugyan olyan jó?
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Ha hosszú távra tervezek akkor szerintetek melyik memóriát érdemes megvenni?
PATRIOT 16GB Viper 4 DDR4 3400MHz vagy HyperX 16GB Predator DDR4 3333MHz?
Köszi! -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen (MSI Z370 SLI PLUS) alaplapom. Jelenleg 4 db 8 gigás RAM van benne. Azt hallottam, hogy jobb ennek a lapnak, hogy ha dual-channelben van benne memória. Ezért ezt a RAM-ot néztem ki. Szerintetek lenne különbség a működés során? A méretből (32 Gb) nem szeretnék lejjebb adni mert hosszú távra tervezek. A gépen most csak játszom, de szeretnék majd vediókat is vágni.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Újabb kérdésem lenne. A különböző CL értékű RAM-ok között van szemmel észrevehető különbség? Mondjuk 16-17-19 között? Most 19-es van a gépemben.
-
Anulu79
addikt
válasz korren #31163 üzenetére
Tudom mi az a dual meg a quad channel. A quad amit irtam a 4 db-ra értettem. VGA-ból 1080-am van. Egyébként inkább játszani használom a gépem. A későbiekben szeretném mag videó készítésekre (vágás illesztés, stb...) is. A teljesítménnyel meg vagyok elégedve. De ha lehet kicsit gyorsabb akkor miért ne.
Amúgy köszi az infókat! -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Mégis rászántam magm a ram cserére. Az lenne a kérdésem, hogy dual-chanelben HyperX 32 Gb 3200 MHz CL16 vagy HyperX 32 Gb 3600 MHz CL17 a jobb választás? MSI Z370 SLI plusz a lapom i5 8600K procival.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest