Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz tibi666 #11308 üzenetére

    "mint mondtam, dvd a forrás."

    Ennyit írtál:
    "bedigitalizáltattam a régi video 8-as felvételeim, most dvd-n terpeszkednek."

    Akkor ezek szerint a dvd-n terpeszkednek nálad annyit tesz, hogy DVD VIDEO formátumban van az adott video stream?

    Nálam mondjuk WMV, AVI, DV AVI, MPEG1, MPEG2 stb.. is szokott DVD-n terpeszkedni, tehát nemigazán egyértelmű számomra mi terpeszkedik éppen a lemezen még ha azt tudjuk is, hogy video van rajta.

    A végeredmény formátumát még mindig nem tudjuk pontosan, mivel ez: "kivágni, és összefűzni, majd kiírni egy dvd-re" megint semmi segítség. A fentiekből következik, hogy DVD-re sok mindent ki lehet írni. Viszont a "mint mondtam, dvd a forrás."-ból arra következtetnék, hogy video dvd formában szeretnéd viszontlátni a végeredményt is.

    Már meg ne haragudj, de ne nekünk kelljen már kitalálni, hogy miből mibe szeretnél alakítani. Legalább arra vehetnéd a fáradtságot, hogy szépen leírod konkrétan, ha már segítséget kérsz. Ne úgy kelljen már kihúzni belőled.

    A Pinnacle szoftver jó lesz neked, mivel tud dolgozni egyből video dvd-ből és nem kell az mpeg2 stream-et kiszedni sem a vob-okból (Bár a Horka1 által javasolt video edit magic progit nem ismerem). DVD menü szerkesztője (legalábbis a 10-esnek) szerkesztési szempontból egy hulladék, de azért ha nagyon körülményesen is, de meg lehet csinálni a menüt. Bár a végeredmény legalább jól néz ki.
    Az ideiglenes könyvtárat más winyón lévő partícióra irányítsd mint amelyikre fogod menteni a végeredményt. Picit gyorsul a mentési fázis.
    Bár ez igaz minden videoszerkesztő/átkódoló alkalmazásra.

    kraftxld
    Kimentettem a helpet, gyorsan átfutottam, de egyetlen olyan kapcsolót találtam ami érdekes lehet:
    "-REQUESTS
    Enumerate application and driver Power Requests. Power Requests prevent the computer from automatically powering off the display or entering a low-power sleep mode. "

    Bár ez nem tudom mennyire visz előbbre, mindenesetre megnézem majd mit lehet vele kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák