- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz newgamer #13049 üzenetére
Hát azok mennek 3.2-n. Alacsony felbontáson (ami a multi lelke) kevés lehet.
A 7750 meg clokc to clock 10-20%-l gyorsabb és megfelelő lapban 3.5 körül is megyeget. Árban pedig a difi 0. Én a helyedben nem kapkodnék. olvass tájékozódj. Mert x pénzér vehetsz egy most megfelelő configot. De kis +-l azért jobbat is ki lehet hozni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz picur220 #14831 üzenetére
Mivel ebben a kategóriában minden annyire drága csak akkor javallott a bövités ha nagyon olcsón szerzed be.
De ha nem vágy krájzis szaggató gépre használtan nem sok pénzé egy jó amd-s cuccot össze lehet dobni. Int vga-l hogy az elején arra se keljen költeni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Most mindenki összehord hetet havat. De emlékezzünk arra, hogy sokan azért nem használtak pistát mert nem mindennel volt kompatibilis és nem mindenhez volt driver.
Erre orvosság a 7-s. Én pl szeretném már normálisan használni a sata módot. Amit a vista ugyan tudott, de megette a szomszég gépét is.
Szvsz jó lesz majd xp-t virtualizálni, ha szükség lesz rá.Az 5200 jó proci, kölöknek is az van. Csak nem tudok elmenni melette, hogy az amd-s 2 forintos procik tudják a vt-t, mig intelnél némelyik q se tudja (nem kis pénzért).
vzsryl: sto eto?
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz vzsryl #15691 üzenetére
Tedd hozzá, hogy a 250 párja (alapon) az 5400. Ott árban akkor már nincs difi. Tedd hozzá, hogy az 5200 nincs felvértezve a vt-l. Középtávon pedig a win7-s bejön a képbe.
Amúgy meg nem mindegy hogy egy-két év mulva csak a procit kell kukázni, vagy a komplett platformot.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz vzsryl #15698 üzenetére
A 250 20 pénz. Az 5200 17k, 5300 18k, 5400 20. Szóval árban és teljesitményben a 250 és az 5400 (vt-s) ugyan azt tudja. Plussz platform szintem némi minusz. Azért eből az 5xxx szériát ne hozzuk ki győztesnek. A vt nem a 7-hez kell nyilván.
Amúgy a 250-t is lehet tuningolni.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Balage21 #15792 üzenetére
Azért egy 65w-s proc nyilván megy abban a lapban. De a q-nak csak 9-s a szorzója (az előző 9.5-höz képest). Illetve a 4 mag tuninghoz kéne táp is, meg a lapra min 5 fázis (3 van). [link] clock to clock ez a szitu. Persze kérdés hogy mennyit menne a q azzal a konfiggal. Mert ott van a kutya elesve.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz BigG.(nnnnn) #16167 üzenetére
Mire? Mennyiért? A konfig többi eleme?
A jövendő win7 virtualizált xp módját szeretnéd-e használni?Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz MZsoltee #16583 üzenetére
Használtan az ok. Csak ha az aprót nézed 10k körül mennek a 2xxx-4xxx procik. A baj az, hogy gari nélkül. Akinek meg ilyen nehéz pénzt találni a vasra (mert barátunk ebbe a kategóriába tartozik szvsz) az vegye csak kicsit drágábban az újat. A vga-t is akkor venném ha legalább egy év gari van rá.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz elfelejtette #16611 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy vannak ilyen lapok. Ezért írtam amit. Kérdés mire kell a gép és mennyid van rá. A 9650 4 magos 25k nem is túl drága. Vedd azt. A jövő játékai úgyis örülnek a 4 magnak. Esetleg használtan egy 8750 be. Más cserének szvsz nincs értelme.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz elfelejtette #16613 üzenetére
Ha nem ismeri a bios a következők történhetnek: nem indul, elindul de csak defaulton, valami csoda fojtán mégis müködik rendesen. Nos az első két eset kerülendő szvsz. A harmadikhoz csoda kell. Arrol nem beszélve, hogy ezért venni egy procit. Hát bátorság. Viszont ha komolyan gondolja az arc akkor 9650 szerintem (talán kicsi tuning is belefér).
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz elfelejtette #16615 üzenetére
25750 ft ha egy jó arcútól veszed. A 715-l nem is vagyok képbe.
Szerintem nem a lap az akadálya itt a dolognak. Hanem kicsi a hely a biosnak (asus ilyenbe futott bele más lapnál is).Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Ezekiel Ston #16730 üzenetére
A nemsokára megjelenő 6xx (4magos) széria.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #16893 üzenetére
Érsd jól.
X4 620 természetesen. De szerintem majd jönnek az x2 620-k is nemsoká.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz janagawa #17024 üzenetére
Ami neked kell egy am3-s platform ddr3-s ramokkal. A proci athlon II x2 240 pl, egy 785-s lap, geil valu 1600 ddr3 (2x1 vagy 2x2 giga izlés szerint). Mikor meg cserélni akarsz cseréled a procit 6 magosra.
MZsoltee:szerintem sem. Igaz ott értenek is hozzá.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Ace Ventura #17029 üzenetére
Azért hogy utánna ne tudj mit csinálni a 775-s platformal.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz olahjana #17748 üzenetére
Vegyél 240-t. Ha birja a lap akkor megy egy laza 3600-t. Mint nekem. Akkor már a 6000 sehol sincs és nem is fogyaszt annyit. Ha van még + 4 pénzed végy x3 425-t.
Nem ártana ha kitöltenéd a konfigod az adataidnál, vagy közölnéd mi oka lenne a cserének.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz olahjana #17753 üzenetére
A 6000+ 89w-s. A 2xx meg 65. A 2xx-t később el tudod adni, a 6000+-t vagy igen vagy nem. Mivel a 2xx-k elég jók tuningban az alul feszelés sem gond.
Everest? Azzal játszol? [link]. Ha van alatta vga látszik a difi. Nézd a tuningot is.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz donald_boy #17800 üzenetére
A lapod pontos tipusát firkáld már ide. Meg, hogy mennyi pénzed van a manőverre.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz donald_boy #17803 üzenetére
Húzd meg azt a procit és gyüjtögess. Vagy add el és használtan végy valami 5600-t (ha nem kell sokat ráfizetni). Majd csere.
Most vehetnél jó procit. Majd később am3-s ddr2-s lapot (ha van elég ramod, mondjuk 4 giga azért azzal később is el lehet menni). Csak félő, hogy a lapod már nem támogat am3-s procikat.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz donald_boy #17808 üzenetére
Igen csak 13 pénzért drága. A helyedben én tuningolnék kicsit. Vagy használtan venném.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz donald_boy #17810 üzenetére
Megbizható vevőtöl nincs baj, meg szvsz még garisat is kapni. Te miért nem tuningolod a procidat? Ha menne 2800-t már nem kellene procit venned.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz donald_boy #17822 üzenetére
Keress a bazárban Ha találtál valakit küldel priviben a hirdetést. Akkor meg mondom.
A tuning meg nem az ördögtől való. Főleg alapfeszen ahogy én is csinálom. Igaz ilyenkor a + 400-500MHz (általában, volt már több is). De az már akkor is valami.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.