Új hozzászólás Aktív témák

  • aquark

    tag

    FHD-s játékra keresek Ryzent, későbbi vásárlással, fő kérdésem, hogy FHD-ra, RX6600 (XT), esetleg RTX 3050 alá mi lenne az, ami ezeket kihajtaná?

    Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék / munka? Ha játékra, akkor leginkább mely játékok?)
    -Mindenes gép, kb.16 órákat menne évi 360 nap. Néha egy kis játék is, akár a legerősebb hardvert igénylő játékokkal (Ami hirtelen az eszembe jut, az a Battlefield-sorozat, az „új” Battlefront 2 főleg), de csak Full HD-ban.
    Pontos konfigurációd leírása /alaplap, videókártya, monitor (felbontás és képfrissítés), táp stb./ vagy hivatkozz az adatlapodra, ha ki van töltve!
    -Ami biztosnak látszik, az az LG IPS234 monitor (Full HD, állandó 60Hz), minden más új lesz, FHD-ban gondolkozom hosszabb távra is. VGA-nak Radeon RX 6600 vagy RX 6600 XT lesz véve, esetleg, ha sokkal olcsóbban hozzájutnék, akkor egy RTX 3050. Alaplap: B550 chipset, valamelyik Asus TUF darab, talán microATX-es. AMD-s procit szeretnék, Ryzen 2-t (3000-esek) vagy 3-at (5000-esek). Az is lehet, hogy végül Zen 4 magos prockó lesz (Majd meglátjuk az ár-érték arányokat ősszel, mibe fog fájni a DDR5)
    Mennyi pénzt szánsz rá? -Amennyibe kerülni fog, Először 5800X3D-re gondoltam, ha drága, akkor tovább spórolok…
    Új vagy használt processzorban gondolkodsz? -Csak új.
    Szeretnél-e tuningolni, avagy távol áll tőled? -Már nem szoktam tuningolni.

Új hozzászólás Aktív témák