Új hozzászólás Aktív témák

  • Travelos

    őstag

    Sziasztok, hosszú idő után újra szeretnék egy komplett gépet összerakni játék célra, de már olyan régen foglalkoztam ilyennel, hogy tanácsokat szeretnék kérni.
    Először ugye az alaplap-proci-memória-VGA kombót kell belőni. Olvasgattam itt és máshol cikkeket, de nem teljesen egyértelmű számomra néhány dolog.

    Ami biztos, hogy kb. 50-60 ezret szánnék procira és VGA-ra is. Szerintetek Intel i5 4590, 4670, 4670K, 4690, 4690K körül jól tapogatózok ha a legjobb ár/teljesítményt szeretném?

    Ehhez milyen árban kapok alaplapot, ha nem akarok tuningolni, és extra funkciók se nagyon érdekelnek, csak a gyorsaság és megbízhatóság együtt.

    Ha kb. 3 évre tervezek, akkor mennyi memóriát szokás egy gamer gépbe tenni és milyen órajelűt? Ráadásul régebben mindig párban tettük be a modulokat, ma ennek van jelentősége?

    Utolsó dolog, hogy ha jól rémlik, nem mindegy hogy milyen VGA megy be a gépbe, mert az egyik mindig lekorlátozza a teljesítményt. Az említett összegért szerintetek nvidia vagy AMD? És milyen fajta kb.?

    Köszönöm ha kisegítetek!

    H97 / i5 / 16GB DDR3 / 3TB HDD / 120GB SSD / R9 280 / 24" IPS / 550W

Új hozzászólás Aktív témák