-
IT café
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege321
tag
Már nem kell válasz, mert vettem egyet.
Bár nem hiszem, hogy érkezett volna. -
djyuri
őstag
Üdv
Kicsit megfogyatkoztam pendrive-ilag....sajna párat lenyúltak már és mivel lemezekre már nem írok,viszont sok gépet telepítek,így újra beruházást kéne csinálnom ez ügyben.
4-8 gigás pendrive-okra gondoltam (USB2.0) de az olvasás lehetőleg gyors legyen. 20-30MB
Az írás lehet 10 alatt,ha cserébe jobb az ár
Kinézet nem fontosköszönöm!
-
andatti
senior tag
itthonról, (webshop, vagy rendes bolt) vagy külföldi webshopból, esetleg ebay-ről rendelnéd?
10/5 a standard, azt 99%, hogy bármelyik tudja, azaz 10 Mb/s olvasás és 5 Mb írás... 4, ill. 8 gigásat nem nagyon éri már meg venni... hisz 16 Gb már 5 ezer környékén, ill. alatta megkapható... Ráadásul mivel kicsit akarsz venni, annak a sebessége se lesz akkora, mint egy 16, vagy 32 Gb-osé...
Sebességben a sandisk crusier extreme sorozat az egyik legjobb...
pl.:
SanDisk 8GB Extreme Cruzer Contour High Performance 25 MB/sec read 18 MB/secde majd a többiek ajánlanak más típusokat, márkákat...
-
djyuri
őstag
válasz andatti #4205 üzenetére
Szia
Nekem teljesen mindegy honnan venném. Ahol kapható és olcsóbbra jövök ki a 3-5 db pendrive-al.
Amit még meghagytak a gyorskezüek az egy 8 gigás maxell. Ezzel még éppel beérek egy telepítésnek valót,mert 15ezerrel tud olvasni. ( TC-ben nézve)
5-ért azért sokallanám,hogy csak havonta kétszer veszem elő 10-10 pecért.
3-4 lenne a kiszemelt maximum ár/db. Ha így közelebb tudtam hozni az infirmációkat -
bul07
nagyúr
Igen fő kérdés hogy mondjuk ebay-es vásárlás játszik e
Ha igen ezt a hozzászólásomat nézd meg [link]Na mire megírtam írtál, nézd meg a linkelt hozzászólást, ha kell van PH-s tag aki segít ebay-es vásárlásban
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Látom új vagy az ebay-en vagy legalábis az a fiók amivel vetted
Ha minden igaz nyomonkövetési számot is fog adni, mert mások azt írták hogy 4db után add( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djyuri
őstag
-
bul07
nagyúr
Én két éve használom aktívan az ebay-t , 350 vagy több vásárlásom lehet , egyszerűen jó ha úton van valami felém, legyen az akkár egy 1$ kaccat
Most amit nagyon várok egy erős lézer
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Menyiért tudtad volna megvenni darabját?
Itthon 10.500Ft körül volt akkor a 1TB-os( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
gg72
veterán
Toshiba Osumi 32GB USB 3.0 pendrive-vel van valakinek tapasztalata?
[link] -
bul07
nagyúr
Ha már ebay akkor inkább ezt vedd meg SANDISK EXTREME
(#4216) ledgeri
Rendeltem először egy pirosat meg egy zöldet
Piros már megjött gyenge is volt meg egy nap után tönkre is ment
De gondoltam nekem kell egy erős lézer, így szombaton megrendeltem ezt , meg külön az akkumulátort meg a töltőt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Mrdevil #4219 üzenetére
Lesz ere az biztos , tartok is tőle kicsit
[link]Gondolkodok hogy rendelek ilyet is félek hogy valahonnan visszaverődve a szemembe világít [link]
(#4218) gg72
Sokkal gyorsabb amit én ajánlottam feljebb láthatsz sebesség eredményeket is[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz ledgeri #4221 üzenetére
Miért pont sárgára?
A zöld fényűnek látható csak a fénycsíkja (most hirtelen nem találtam meg hogy hol olvastam)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ledgeri
nagyúr
Miért sárga? Mert ez a szín tetszett meg, és elegem van az RGB szinekből lézer szinten...
Csak a zöldnek....: ezzel nem értek egyet, mert a levegőben lévő részecskék számától függ, ami meg igen változó... (ha meglesz, akkor jön majd a KÖDvadászat... )
(#4223) bul07 nem hiszem, hogy csak ez az egyféle lenne. Nomeg egyszer rátaláltam egy oldalra, ahol mindenféle szín volt, gondoltam majd onnan veszek.... Persze azután elvesztettem a böngésző-előzményeimet, azóta azt nem találom... egyebet láttam, de az nem fogott meg...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
rob83
aktív tag
Hali!
Silicon Power Marvel M01 32 GB-os penröl valami vélemény? Sebesség?
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
bul07
nagyúr
Ahogy nézem a netten 20-30MB/s között írják a az írási sebességet , én 20MB/s venném alapult
Azt nem írtad hogy menyiért mert az dönti el igazán, de szerintem 32Gb mérethez lassú az írása( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
ebay az licitálós volt amit linkeltél fixen drágább (nem ismerem az eladót)
Szerintem túl lassú ilyen mérethez túl sok idő teleírni ha úgy alakulVárj pár hetet és gyűjts még hozzá pár ezret és akkor ezek is képbe kerülhetnek
[link] , [link], [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nepszter1
addikt
Szeretnék egy 32gb vagy 64gb pendrive-ot venni nem tudom mekkora az árkülönbség egy középkategóriásra lenne szükségem , inkább legyen picit olcsóbb.
-
fraba
aktív tag
most jött meg 10 perce az s102pro 32 GB-os változata ebayről ~ 7 ezer magyar királyi pengőért.
crystaldiskmarkot már futtatom, hamarosan jönnek az eredmények...szerk: abban nem vagyok biztos, így inkább megkérdem: a file-test data alatt mit kell választani? Default, all fill 0 vagy all fill 1?
[ Szerkesztve ]
-
fraba
aktív tag
válasz Motion_Blur #4233 üzenetére
Itt vannak az eredmények
-
rob83
aktív tag
Hali!
Nem témába vágó,de megkérdezem pendrivot mivel tudok particionálni?
Ja és,hogy ne csak off legyek ma megjött a Transcend Jetflash 16 GB 760-as mit ne mondjak nem vagyok tőle hasra esve igaz csak Usb 2.0-an tudom tesztelni,de telepítőnek jó lesz! Csak a másikkal nem tudok min csinálni mert kettőt rendeltem!
A meglévő A-data 2x gyorsabb!
Ez nem ide akart menni!
[ Szerkesztve ]
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
bul07
nagyúr
760-as hozza azt a sebességet amit én mértem [link]?
-
Kasya
nagyúr
válasz bluobluo75 #4241 üzenetére
Tokeletesek
-
rankesz
veterán
válasz bluobluo75 #4241 üzenetére
Belinkelnéd az aukciót?
-
Findzs
addikt
válasz bluobluo75 #4244 üzenetére
a linked rossz, de jó az aláírásod pont témához illik
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Mrdevil
addikt
válasz bluobluo75 #4246 üzenetére
Pont most szeretném én is pont ezt innen megrendelni, megjött rendben semmi gond nem volt? Kb mennyi idő alatt jött meg?
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
bluobluo75
őstag
Nem is én rendeltem meg, csak ajánlották, a garancia meg 0, a véleményem így az aláírásommal egyenértékű, továbbra is az a véleményem, hogy inkább bolti vásárlás mint netes mert van olyan bolt ami közel van, ha gond van még lehet az nap lerendezem a hibát szakértői hozzáértéssel mint a netesnél ahol lehet több napot kell várni
-
bluobluo75
őstag
-
Mrdevil
addikt
válasz bluobluo75 #4249 üzenetére
Megrendeltem.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Apple notebookok
- Crypto Trade
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
Állásajánlatok