- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan laptopot ami:
- intel i7
- 2db winyó férőhelyes
- lehetőleg ne integrált videókari
- jó lenne egy full hd felbontásami a nagy lényeg lenne hogy 200ból meglegyen nem baj max ha picit több mert használtan megveszem akkor
-
dAnky
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #41985 üzenetére
nem igazán játékra, de ha már 200at kifizetek érte akkor 1-2 játék nem árt ha elszalad. nekem igazából ami nagyon fontos hogy a hd filmek tökéletesen akadás nélkül menjenek, a youtubeon egy 1080p betudjam lőni, illetve pörögjön azért teszek egy ssd-t mellé. ha ez megoldható egy 13,3"-os laptopon is ami olcsóbb lenne nekem az is megfelel. A full hd ebben az esetben nem egetverően fontos mert akkor kiteszem a tv-re
-
dAnky
aktív tag
válasz Pocok256 #41993 üzenetére
jó nyilván belelehet kötni mindenbe. de azért irtam ha már 15,5-ös laptopot veszek ami nem egy ultrabook akkor azért nyilván elvárom hogy 200ért többet produkáljon. természetesen egy 200ezres ultrabooktol nem várhatom el hogy játékok is fussanak rajta. De még kisebb még könnyebb és elegánsabb mint a notebook.
Természetesen ha 200ért ultrabookban i7 lenne 8 giga rammal 128gb ssd mellette 500gb winyó, erős grafikus kártya akkor mindenki ilyet venne
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
ennyire lennék még egyedül kíváncsi hogy ez a konfig:
Processzor Intel® Core™ i5-3317U,(3 MB Cache, 2.60 GHz)
Kijelző 13.3"-es, 16:9-es képarány, HD (1366x768) felbontású,LED-háttérvilágítású, matt kijelző
Memória (RAM) 4 GB DDR3 (1 x 4 GB) DDRIII 1600 Mhz
Merevlemez (vagy flash meghajtó) mérete 500 GB 5400 RPM,SATA 24GB integrált SSD gyorsítótárral
Grafikus vezérlő Intel® HD Graphics 4000Tudok vele full hd filmeket nézni? Igen azt tudom hogy az 1080p-t nem jelenítené meg a monitor de ha tv-re kitenném akkor akadás nélkül elvinné?
-
dAnky
aktív tag
Köszönöm srácok a segítséget!!
-
dAnky
aktív tag
milyen notebookot tudtok ajánlani srácok?
ami kell nekem hogy 13,3-as ultrabook lehet érintő kijelzős de nem fontos, SSD legyen benne, full HD nem fontos, 200.000ft lenne rá max, ebben a kategóriában érdekelne a best-buy
-
dAnky
aktív tag
jó kis gép amit nem vágok: 24gb ssd arra mi megy fel? max az oprendszer de más már nem:S
-
dAnky
aktív tag
Srácok létezik olyan laptop 200 alatt amibe ssd van akár hdd helyett is, i5-i3, jobb minőségű videókártya hd ready?
-
-
dAnky
aktív tag
Sony SVE1712C202/B fekete - 189 900.-
i3-3110,4GB,500GB,BLURAY,HD7650 1GB,FullHD,Win8,világító billerre egyébként mit mondanátok? mekkora a különbség hogy a vidókari 1 vagy 2 gigás memóriával van?
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
Srácok nincs valahol a neten olyan leírás ahol megtudom nézni hogy az ASUS ultrabookokban az a 24 gigás SSD pontosan hogy is működik? Látnom kellene a particíók között?
-
dAnky
aktív tag
Srácok egy gyors kérdés. egy ilyen gépen: Acer aspire V3-551G-10468G1TMaii eltud futni egy fifa 14 full grafikán? akár full hd-n ha mondjuk tvre rákötném
-
dAnky
aktív tag
Néztem még most 2 laptopot.
Illetve egy
Szerintetek ezek a gépek megfelelők? Illetve megéri a g510 a felárat? Játékoknál sokkal jobban teljesítene mint a g500? Képminősége ezeknek a gépeknek jó?
-
dAnky
aktív tag
illetve még ez is szóba jöhet:
ez a súlya szempontjából még barátibbnak is tekinthető, kérdés hogy elég az i3?
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? a héten
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 180ezer
(3) Felhasználási kör? Játék, de leginkább multimédia.
(4) Játékra használnád-e? Jelenleg amit játszanék az a fifa 14 illetve az új COD
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? mind a kettő
(6) Szeretnél bele SSD-t? Jó lenne, de azt a későbbiekben is pótolhatom
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? mind1
(8) Notebook tömege? lehetőleg minél könyebb
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? mind1
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? mind1
(11) Egyéb kívánság? minél szebb legyen a képe és minél könyebb
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? maximum a játék
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! előző hsz-ekben linkeltem
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? használt is akár de inkább új -
dAnky
aktív tag
Srácok megtudjátok nekem mondani honnan tudom hogy a laptopom Sata 3-as vagy Sata 2-es?
Samsung NP37R5E-S02HU
-
dAnky
aktív tag
válasz runner 125 #45975 üzenetére
akkor az enyém csak sata 2-es ugye?
-
dAnky
aktív tag
Srácok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy adott 2 laptop.Egyik egy Acer s7 i5 3337U-s procival. A másik egy sony vaio 14 multi flip intel pentium 3556U-s proci. Mind a 2 gép full hd ips paneles. Nekem amire fontos lenne az a full hd filmek nézése, netezés. A lényeg az lenne mert olcsóbb a sony vaio, SSD-t nem fontos nézni mert van nekem 1 darab amit beletudok tenni a sonyba mert ugye abban nincs. Tehát a lényeg h nekem ezek a dolgok abszolút akadás mentesen menjenek, minél gyorsabban álljon fel a rendszer és ne döcögjön ne akadjon ezek közbeni felhasználás alatt.
Nekem megfelelne a sony ha tényleg tökéletesen akadás mentesen elmegy és nem lesz vele problémám ezek alatt a felhasználások alatt.
Mit mondanátok elég erre a pentiumos proci?
-
dAnky
aktív tag
Sony vaio pro 13. Velemenyetek errol?
-
dAnky
aktív tag
-
dAnky
aktív tag
válasz brumi1024 #62306 üzenetére
néztem ezt a gépet élőben a média marktba. Nem tudom de az az anyaghasználat ahogy össze van rakva meg a billentyűk is, mint valami műanyag nem is tudom mi. Az egész gép kialakítása, lenovokat sose szerettem annyira nem esztétikusak. illetve ennek az ára is már 320 fele mozog. nekem a keret rá max 300
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
válasz brumi1024 #62310 üzenetére
sony 13 prot prhardveres teszten agyon dicsérték a videóban hogy közepes fényerőn netezéssel 8 óra üzemidő és full hd filmezéssel 5 óra. Az átlagos használat mellett elérték vele majdnem a 8-át. Én eddig ennél jobb üzemidővel csak az ipad airrel találkoztam. Csak nem mondanak benne olyat ami nem igaz.
-
dAnky
aktív tag
válasz brumi1024 #62312 üzenetére
Valoba amit linkeltel ennyit irnak. Akkor prohardver tv-n nem tudom miert mondtak joval tobbet. En a garanciaval meg ugy vagyok h manapsag semmit se er... volt egy asus gepem ami elromlott. Felkuldtem garanciaba es azt mondtak h ebbe beleborult folyadek es nem garanciazzak... kozbe sose boritottam bele semmit, egyszer csak be akartam kapcsolni es kesz. Egy 100ezres geprol volt szo es 60 ezerert akartak bele tenni alaplapot. Ja igen es kiakartak velem fizettetni a futart es a bevizsgalas dijjat amit 10ezerre mondtak. Na akkor kivertem a balhet es csak visszakuldtek ingyen. Megvan arrol is a velemenyem. Nem tartom kizartnak azt se h volt egy olyan alaplapjuk ami beazott es utana azt beletettek az enyembe es ugy kuldtek vissza...
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok. En egy 13.3" legalabb full hd ips fenyes kijelzovel szerelt i5 vagy m3 processzoral 8gb ram es 256gb ssdvel szerelet ultrabookot szeretnek venni. Mi az amit tudnatok ajanlani. Kulso dizajna se legyen utolso es olyan 250ezer korul
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest