-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz santhab00 #145140 üzenetére
De ilyen 7-8 éves gameknek nincs nagy kártyaigénye, szóval emiatt felesleges Amúgy nem, a Latitude amit írt valaki előttem szerintem tökéletes. Nem tudom amúgy milyen egyetem, mondjuk annyira nem aggódnék a helyedben, 99% uk büfé szak persze van 1-2 kemény, de mérnökin, orvosin meg jogon (esetleg infoból akad még 1-2 ) kívül a többi az nem túl megeröltető
Szóval neked kell döntened, hogy mi a prioritás, a strapabíróság vagy hogy gamer legyen -
TheNewDawn
addikt
válasz santhab00 #145142 üzenetére
Hát az pont nem valóban Én a helyedben a Lattitudeot választanám, és asztalin játszanék zömmel.
De a te döntésed Főleg hogy a Starcradt 2 höz abszolút nem kell videokártya, lazán elfut az integrálton is remek grafikával.
Sőt, azon ritka kivétel a játék amúgy, ami 90% ban prociigényes. Szóval egy bármilyen i7 et tegyél alá ennyi a lényeg neki , és menni fog szuperül -
Dhampir
félisten
-
Tikakukac
titán
Lesznek ott érdekességek mérnökinfón is, csak várd ki
Amúgy gémer vackokat ne vegyél, egyfelől ha rákapsz kibuksz a francba, másfelől ha házigyártás van és tényleg vinned kell nem fogsz örülni a nagy monstrumnak.
Utolsó tanács: én biztos valami 70-80k-s subnotit vennék, a maradék pénzt meg elraknám Infóra sincs semmi értelme drága vasat venni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
B-Clone
aktív tag
Az első 2 évben kihullik majd a hajad fele attól, hogy lesz félévente 5 fajta matek tárgyad, programozni meg 80%-ban papíron fogsz Szóval annyira nem kell elkapkodni a gép vásárlást. Főleg nem egy valag lóvét beleölni. A plafon egy jó állapotú használt HP 840 lenne garival amibe invesztálnék az elején. Főleg ha azt nézed, hogy a mérnök infósok 50-60% -a kibukik az első 3 félév alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz santhab00 #145151 üzenetére
Középsulis tanulmányok 1 hónapra elegendőek. Onnantól kakukk
Ha bírod a pocsék kijelzőt ez is egy megoldás. Gyárilag enyémben is az volt, hát, elég gyorsan cserélődött.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest