- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Khelben
nagyúr
válasz PpenoO #86417 üzenetére
Esetleg G551 860M-mel. Azért arra számíts, hogy néhány új cím inkább csak közepes beállításokkal fog futni normálisan. Ezek a vga-k nagyon messze vannak az asztali szinttől. A hordozás is kényes kérdés, mert nem arra csinálják őket.
(#86408) Kocsica : ennyiből csak használt üzleti gép lesz, ami kicsit is hasonlít arra, ami neked kell.
(#86398) ronda : nincs ilyen gép.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz PpenoO #86417 üzenetére
max 300-as árkategóriában csak az n550jk lesz fHD IPS-sel , fémházzal. De ebben nincs sem mSATA , sem második HDD hely, csak a caddy jöhet szóba
Hivatalos win 7 támogatás nincs, csak 8.1 64 bit. De nem csak ennél a gépnél, elég soknál fogsz ezzel találkozni.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
válasz PpenoO #86428 üzenetére
Mi vágja az ember kezét? Eddig vittem a kezembe de nekem semmi ilyen tapasztalatom nem volt. De nem lóg ki semmi sehonnan, vagyis eddig nekem ilyen nem tűnt fel.
Igazából negatívumokat nagyon még nem tudok megfoglalkozni, mert két hete használom. Persze végig tapogattam meg minden, de szerintem minden rendben volt. Ami viszont eszembe jut az a HDD. Ez az 5400 rpm-es vinyó bizony lassú.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tikakukac
titán
válasz PpenoO #86589 üzenetére
Én anno nem néztem meg apróbban csak 551-esekben. De ugyanazt mondták akik vitték.
Ez van és ennyi. A törős gépek nulla garival jobbak? Dehogy.
ZavaBalazs: Nem kell a speedtest, ftp-ről másolsz 2 gépről
Igen, volt caddy dolog is, nem viccből mondták amit. De erre a témára idő szűkében nem mentem rá. De simán hihető, főleg mivel ha egy bolt mondja, akinek érdeke eladni ugye
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
nagyúr
-
Tikakukac
titán
válasz PpenoO #116634 üzenetére
1. Ha hullámos betonon gépelsz akkor igen, necces a dolog. Teljesen életszerűen hangzik, de a kollega mióta berakta mindenki ezzel jön, szóval kövi alkalomtól elkezdem ezt is. Hintelek: minden gép ami kb. T60-on innen van és nem unibody az ezt fogja csinálni.
2. Újabb segítség: mint a papír olyan minden billentyűzet, önmagában is fog vetemedni nem kicsit. Bármit vehetsz, kivéve mondjuk Mac, ott darabjában van a billzet berakva.
3. Dobd ki az útra, nyomkodd meg. Várd a csodát. Nem lesz.
Mac más szint nyilván. Mondjuk dupla pénzért miért ne lenne.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz PpenoO #116638 üzenetére
Ha 500at kellene kiadnom akkor minek vennék zbookot meg használt dell munkaállomást ha lehet kapni 2015ös, újszerű, applecares retinás 15" macbook pro 16gb rammal és erős gpuval?
Mert 110k mire azon a gépen annyi gari lesz, ami ér valamit, azt remélem beleraktad már. Plusz mióta saját szememmel láttam hogyan lehet letörölni egy 500k-s macről az AF réteget vízzel és mikroszálas törcsivel...hát inkább megnyugtattam magam, hogy marad az asztali. Plusz az a ventihang, br.
-
Tikakukac
titán
válasz PpenoO #116744 üzenetére
merevebb a kijelző
Nem. Amennyiben mondjuk fél milis az az alu ötvözet és bezeles akkor pont úgy fogom tekerni mint az atom.
Egyébként nyilván te pénzed, te géped. Nekem csak a hamis önigazolásokkal van a bajom, ha az a topikban gyűlik. 4 fal között nem zavar ki mit gondol-tesz
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz PpenoO #116747 üzenetére
Az amennyiben mondjuk azon alapul, hogy 1 olyat ismerek amiben van értelmes vastagság és merev is. Innen mertem feltételezni, hogy nem ez lesz a 2. Amit 7-8 év után megismerek. De igazad van. Kibontom, lemérem, hátha itt törik meg a Mac pro hatalma.
Van egy szatyor Alu ötvözet meg kompozit fedlapom, mindegyikben széthajtja a kijelzőt. Amíg nincs roll-cage, vagy minimum valami rendes pálcát zsanér, addig ez így is marad. Marad a kinézet alapján válogatás.
-
Chaser
legenda
válasz PpenoO #116747 üzenetére
hidd el, lehet erősebb egy műanyag fedlap mint egy "fém", általában az valami nagyon vékony lemez, vagy csak fújt és mikronos vastagságú, egy jó minőségű műanyag lazán veri mindkét megoldást
menj el, tapogasd meg, kiderül
mm-ben nyomkodtam nemrég gépeket, 400k-st is, jókat mosolyogtam "fém" noteszeken_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz PpenoO #116751 üzenetére
7559 talán a 3 év gar miatt
és én megfejelném +2év garral, ami meg nbd, kérdés persze ennek az ára, de onnantól van egy 5 év garos géped amit helyszínen javítanak 1-2 munkanapon belül
másik megoldás, veszel egy használt üzletit, ha játék a cél egy 8570w-t pl, mxm vga-s, quadro4000 még biztos oké bele, van bele bivaly i7 cpu és árban is jó vagy
gart is lehet elvileg rá bővíteni
850 g3-tól én hanyatt azért nem esnék, ahogy nem estem g1 és g2-től sem, ultrabookok, abban jók, de egyébként az előd 60/70 széria egészen más világ, az új g szériát jobb konzumer is hozza akár minőségben...sajnos ez van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Khelben
nagyúr
válasz PpenoO #116751 üzenetére
Járt nálam szinte a teljes gamernek nevezhető mezőny az utóbbi fél évben. Asus N, G, UX, Acer Nitro, Lenovo Y700-ból három is, MSI-ből is volt pár. Az egyetlen gép, amin egyáltalán elgondolkodtam, hogy talán megvenném magamnak, az a Dell 7559 volt. Annak is vannak hibái (mondjuk a billentyűzet normál gépelésnél pont nem hullámzik). de az egyetlen, aminek nem volt olyan hibája, hogy sikítva menekültem volna előle. Ráadásnak van egy olyan 3 éves garanciája, amit példaként lehet a többi gyártó elé állítani. Ennél többet szerintem nem lehet várni egy konzumer géptől, innen továbblépés tényleg csak a 6-800k-s kategóriában van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest