- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
válasz sniper elite #99889 üzenetére
Nyáron süthetsz rajta rántottát.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz sniper elite #99914 üzenetére
Egyik ismerősöm egy hasonló kategóriás laptopot ejtett le kb. 1 méter magasról, az egyik zsanér azonnal eltört...
-
IMIIKE1998
őstag
Én nem értem azokat az embereket akiknek nem fontos a hordozhatóság, minek vesznek laptopot? A PC jóval erősebb és olcsóbb az azonos árú notival szemben. Fogyasztás nem olyan komoly, a helyhiányra meg ott vannak a mini ITX gépek...
-
IMIIKE1998
őstag
-
IMIIKE1998
őstag
válasz szabonagyur #100413 üzenetére
Ezért jobb a PC, ha rázuttyan a billentyűzetre a kávé jó eséllyel max. 4-5k-t buksz.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz szabonagyur #100477 üzenetére
Ezekkel a Core 2 Duokkal nem vagyok tisztában. Nem gyengécske?
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz milkabrams #100486 üzenetére
Meg ne vedd! 160-ért Asus K501 az ajánlható modell, ha találsz valahol.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz milkabrams #100500 üzenetére
Minőségibb anyaghasználat, jobb összszerelés.
-
IMIIKE1998
őstag
Szerintetek ez:http://www.laptopsystem.hu/adatlap/14032698934804
vagy egy Windowsos tablet ennyiért? Hevernak kellene, leginkább filmnézésre, ennél többet nem tud adni érte. Vagy esetleg tőletek egy 3. versenyző is szóba jöhet.[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Üdvözlet!
Egyik ismerősömnek kellene egy laptop, ami az átlag felhasználáson kívül még játékra is lenne használva. Sajnos a keret nem túl nagy, 50k körül van, ebből kéne kihozni, természetesen használtan egy olyan lapost, ami a következő játékokat normálisan, 60 FPS körül tudja futtatni, amennyiben lehetséges: World of Tanks, Cs:Go, COD 4, War Thunder. Vagy inkább mondjam még neki, hogy gyűjtsön még? Előre is köszi a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Jelenleg csak érdeklődés szintjén, mennyibe kerülne egy olyan laptop, ami az általános (Word, Excel, böngészés, filmnézés) felhasználáson túl még játékra is alkalmas? Jobb lenne minél olcsóbban, igazából kompromisszumképes a dolog. Ilyen Cs:Go, World of Tanks, War Thunder, régebbi GTA-k(IV, EFLC) ha elmennének rajta, az jó lenne.( De azért legyen meg a 60 FPS, ne szaggasson, akár leveszem a grafikát, de ne legyen "darabos". Cs:Go-nál jó lenne a 128 FPS, de persze közel alap grafikán.Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #130217 üzenetére
Most olvasom az összefoglalót és tényleg hülye kérdés. Szóval ha szóba jöhetne a garis használt, akkor mi jönne ki 100k környékén? Ez az Asus K széria mennyire "jó" akksit kapott?
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Tikakukac #130224 üzenetére
Az a baj, hogy a laposok erejét nem tudom megítélni. Az nagy segítség lenne, ha az adatlapomon lévő géphez tudnál mondani egy laptopba való proci+vga párost, ami kb. ugyanannyit tud. Annyit tudok, hogy az U-s proci 2 magos és kevesebbet "fogyaszt", a H-s meg 4 magos és nagyobb az energiaigénye.(Ha jól tudom. )
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Tikakukac #130231 üzenetére
Omg. Azt hittem, ez a kártya jóval erősebb. Egy integrált hozza az erejét? Igazából most kezd ez a gép arra a pontra jutni, hogy fejleszteni kéne. Tényleg van néha procilimit, de sokszor a vga is erőlködik. Mondjuk sok múlik a optimalizáláson, pl. a World of Tanks lowon nem tudja tartani a 60 FPS-t, míg a War Thunder közepes grafikával lazán meg stabil 60-70 FPS-t.
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Csak kíváncsiságból melyik gép tudna ugyanannyit/kicsit többet nyújtani, mint az adatlapomon lévő gép?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Bluesummers #132885 üzenetére
Én elhiszem, hogy sok tapasztalatod van, de jelenleg ha ők nem lennének, ki ajánlana akármit is a vevőknek?
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Bluesummers #132891 üzenetére
Nos akkor semmi baj nincs, egy ártalmatlan félreértés volt részemről.
-
IMIIKE1998
őstag
Egy Intel procis notinál ha a dedikált vga bedöglik, akkor lehet használni az igp-t? Legalábbis PC-nél lehet, nem tudom, laposnál hogy van.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Khelben #133308 üzenetére
Az szerintem érdekes lesz játékra(Fujitsu A557). PUBG??!! Esélytelen, hogy elvigye... A Cs:Go meg 130 FPS alatt élvezhetetlen, kivéve, ha botok ellen játszol. Sajnos ennyiért kompromisszum mentesen nem lesz semmi. Amit ajánlottak gép(N551) is érdekes lesz PUBG-re. :/ Csak azért írom, nehogy meglepődj.
Szerk.: Ez a leendő vásárlónak ment volna.csokifuji: Khelben szerintem úgy értette, hogy garanciával, normális boltból vegyél. Amiket itt szoktak ajánlani: Laptopsystem, Laptopszalon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest