Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Mottie #75006 üzenetére

    De, jönni fog. Épp aktuális egy G580-al, 2 napja egy Y510-el.

    A végkifejlet tehát az, hogy hát ez másképp rossz mint amaz, végülis egyik sem az ami neked kell, de 120 karakterben kifejtve jobban hangzik :B

    Összevetjük, megtettük. Százszor is. De ezt miért kell mindig leírni? Beírod a géptípust ömlenek ki a kommentek ahol felhasználók és mi is írunk. Nem azért nem linkelek semmit, mert paraj vagyok. Hanem mert pár síkarc elérte azt, hogy nonstop gyomorgörcsöm legyen, mikor kapok fenyegetést-anyázást-pert a nyakamba. Leírom, hogy ennyiből amit akarsz nincs vagy van. Ha van adom a típust, és saját márkatopikban a tulaj még mindig többet tud egyénileg válaszolni mint én. Max másokhoz tudnám mérni, de ritka ami amblokkban is lehet vetélytárs, darabokban nem méricskélünk ugye. El kéne érni egy szintet, nekem is olyan jó lenne nem privátban feltett kérdésekre válaszolni és ott linkelgetni. De az értetlenség miatt ezt kell játszani sajnos.

    Roli5: Ja azt ki is felejtettem. Na az sem megy nálad, jogos. Köszi :R

    dantre: Paviliont ne, B590 mehet, de ha gari van az valszeg idő lesz. Ennyiből Dell sem ad semmi értelmesebbet főleg nem mattosan, HP is fentebbről rak ki jobbakat.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák