Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    válasz BullZeye #41296 üzenetére

    Megjött a Lenovo IdeaPad G580AH

    118.900Ft volt, és jelentem bontatlan, pixelhiba mentes! :) a kijelzője kb hozza amire számítottam ebben az árkategóriában, ha lejjebb viszem a fejem 10 centit máshol fehéres és a többi és a többi, talán újabb 6-8 év múlva már normális kijelzőket raknak ezekbe is :)

    Nem annyira pixeles mint a Dell n5110, viszont az ágyról kb 40 centire a monitortól azért feltűnt a jobb alsó sarokban a pixelrácsok fehéres mivolta, de általános 60 centis távolságból nem zavaró, és ez a lényeg :D

    Abszolút pozitív, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó minőségű laptopot tudok venni nettó 93k-ért újonnan ilyen felszereltséggel (1tb vinyó, 4gb memória, integrált gt 635) !

    1) Tapi pad egy álom, eddig olyan 20-30 laptop tapipadját használtam legalább 1 órán át, de ez viszi a prímet, teljesen jól siklik, nem tapad, és oldalt picit bordázott a "görgő"
    2) Billentyűzetet szokás szerint szokni kell, viszont a többihez képest ez is kiemelkedő, és ez nekem nagyon fontos, mert sokat írok rajta, úgyhogy yeay!
    3) Sötétbarna volt a leírásban, de ez sokkal inkább fekete mint barna, de ezen nem fogok elkeseredni :D sárgás fényben barnás csillogása van.
    4) Még power management nincs felrakva, és ágyon volt 32 fok melegben windows telepítés alatt, és nem melegedett kiemelkedően, viszont lehetne hűvösebb is, holnap használom 12 órát, akkor kiderül mennyire melegszik, viszont nem vészes. Viszont elérte az 50°körüli hőmérsékletet a vinyó proci, vga. De még tényleg semmi nem volt rajta ilyenkor, most települ az ezért felelős program.
    5) Wifivel nincs baj, működik egyenlőre, de ez is csak holnap derül ki, hogy eldobja e a jelet, de ahogy néztem van erre fix az oldalon, ami windowsba is bele került már pár hónapja.

    Driverek elsőre felmentek, ami fura volt, hogy Nvidia VGA driver telepítéséhez kellett azinternet....300mb telepítő, és kell neki az internet...

    Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!

Új hozzászólás Aktív témák