Új hozzászólás Aktív témák

  • glugi

    aktív tag

    válasz glugi #130348 üzenetére

    Sziasztok!
    Kb. 2 hónapja érdeklődtem itt, akkor abban maradtunk, hogy mivel legalább 6 hónap múlva lesz esedékes a vásárlás, majd visszanézek. Nos, lehet, hogy előre kell hozni 1-2 héten belülre a dolgot. Bemásolom az akkori, de azóta már aktualizált paramétereket.

    Az igények a következők lennének, köszi a segítséget!

    (1) Mostanság.
    (2) 150 bruttó környéke
    (3) Irodai programok, leginkább LibreOffice, MS Office, levelezés, ÁNYK, e-szigno, semmi spéci, erőforrás-igényes program. Játék nem. Ellenben ne feküdjön meg egy 1080-as YT videótól teljes képernyőn.
    (4) Zéró játék, munkára kell.
    (5) Lehetőleg matt IPS, FullHD elég szerintem, 13-14" ha lehet.
    (6) Aktatáskából ki-be, utazás során minimális effektív használat.
    (7) Nem érdekes, nem kell.
    (8) ODD nem kell, HDD mindegy, mert SSD-re cserélném (ez fontos lenne, tehát hogy garivesztés nélkül lehessen cserélni VAGY már eleve egy kisebb SSD legyen benne VAGY HDD beszámítás a voltban). RAM legalább 4GB, az esetleges bővítés lehetőségével.
    (9) HDMI (lehetőleg normál méret), SD-olvasó, legalább 1 darab USB3. Wifi AC-s lehetőség szerint és BT. Brutál akkuidő (akár úgy is, hogy kikapcsolt wifi-vel, mondjuk 80%-os fényerőn használva). Legyen azért megjelenése is, ne legyen tégla, színe nem olyan fontos, fekete-szürke-ezüst-esetleg piros vonalon mozognék. Halk hűtés.....(kezem a biliben). Fontos lenne még a súlya.
    (10) Nagyon-nagyon jó ajánlat és legalább 12 hónap teljes jótállás esetén ok a használt is.
    :R

    Pl ez a Lenovo szimpi.
    Egyébként egy Thinkpad Edge E325-öt (AMD Brazos) kell leváltani.

Új hozzászólás Aktív témák