Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    Eljött az idő hogy barátnőm lecserélje megunt Dell Latitude E6400-asát. Nagyon elégedett a géppel, de kisebbre/könnyebbre, és gyorsabbra váltana. Mindenképp masszív gépre van szüksége, mivel legritkább esetben is heti szinten hordozza, sokat filmezik és dolgozik rajta. A 6400 billentyűzete tetszett neki, viszont a 6x20/6x30-asnak már nem, tehát nem egyszerű szülés lesz.

    Mikor lenne esedékes a vásárlás? - Télen.
    A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) - Maximum 50-80k.
    Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.) - Suli (Pdf, szövegszerkesztők, táblázatkezelés), fotószerkesztés (Adobe - Photoshop), konvertálás (filmek), régebbi játékok.
    Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - HD felbontás, de jó pár éves játékokra.
    Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - 12-14, matt, HD elég.
    Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Időnként 2-3 naponta, de van hogy csak heti szinten. Utazás közben is használva lenne.
    Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Operációs rendszer nem kell. Amúgy Win7 lenne rajta.
    Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? - 320-500 Gb HDD, ODD, 4 GB Memória.
    Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) - Webcam, ODD, dokkolhatóság.
    Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - Leginkább használt.

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák